Ніякої передоплати!

Мототрактор Скаут Т25: чому він такий популярний?

Мототрактор Скаут Т25: чому він такий популярний?

 

На сільськогосподарському ринку України на сьогоднішній день представлено безліч техніки різноманітних торгових марок. І кожна з них відрізняється один від одного і має свої переваги і недоліки. Але вже більше 5 років лідером продажів є мототрактора торгової марки Скаут, особливо мототрактор Garden Scout T25 GII. Щорічно цей дистриб'ютор проводить модернізацію від двигуна і трансмісії до дрібниць, які в процесі експлуатації допомагають досягти найкращих результатів в обробці земельних територій від 1 до 5 гектар.

 

Головні переваги мінітрактора Скаут Т25 G2

 

   ·         Двигун. ZS1115, який встановлюється на мототрактора Скаут має відмінний моторесурс і високу надійність. Потужність складає 24 кінських сил. Охолоджується за допомогою рідини (антифриз). Заводиться як за допомогою електричного, так і за допомогою ручного стартера. Витрата палива при середній навантаження складає близько 1,2-1,5 літра на годину.

·         Трансмісія. З 2019 року всі КПП бренду Скаут модернізуються в Україні. А саме переробляється вузол з диференціалом. Після цієї модернізації поліпшується робота трансмісії в цілому: легше включаються швидкості, а також виключається передчасний знос сателітів і центральної шестерні. Як і у всіх інших моделях присутній повноцінна блокування заднього моста. З модернізованої трансмісією купити мототрактор в Україні можна у нас на сайті.

·         Гідравлічна система. Тільки мототрактор ТМ Скаут може похвалитися унікальною гідравлічною системою для роботи з навісним обладнанням, а саме насосом моделі 320, який здатний качати 20 літрів гідравлічного масла за хвилину. Також важливим фактором є наявність двох контурів з плаваючими режимами. Тепер можна працювати одночасно як з переднім, так і заднім навісним і причіпним обладнанням.

·         Гума. На мототрактор ціна якого не набагато дорожче інших аналогів - Скаут Т25 Generation II встановлюється велика і якісна гума з розмірами: передня 7.00-12 і задня 7.5х20 з шевронним малюнком протектора. Такі колеса дозволяють мототрактору справлятися з будь-якими нерівностями і вибоїнами при проведенні робіт.

·         Комплектація. У стандартному постачанні комплект складається з самого мототрактора Скаут Т25, грунтофрези з шириною захвату 140 сантиметрів, двухкорпусного плуга українського виробництва, ЗІП комплекту з запасний прокладний під головку циліндра, комплектом поршневих кілець, а також набором ключів і викруток, інструкцією по експлуатації, а також гарантійного талона терміном на 2 роки.

·         Дизайн. Якщо Ви хочете Київ купити мототрактор з цікавим і сучасним дизайном, то Вам слід звернути увагу на мототрактори Скаут G2.

 

Наш спеціалізований інтернет магазин з продажу сільськогосподарського обладнання не рекомендує Вам купувати мототрактора в неперевірених і ненадійних інтернет-магазинах, а також виставкових майданчиках, так як це можуть бути шахраї або не сертифіковані техніка.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs