Ніякої передоплати!

Топ-4 японських мінітрактори в 2024

Топ-4 японських мінітрактори в 2024

Аграрії та фермери у багатьох країнах оцінюють на високому рівні японські мінітрактори. Техніка від даних виробників відрізняється довговічністю, високою функціональністю та технологічністю, а також маневреністю.

Інтернет-магазин Мотокосмос зібрав топ найкращих японських міні-тракторів в Україні. Далі ми опишемо відмінності між ними та який краще вибрати.

Міні-трактори з Японії: топ виробників

Найбільш затребуваними та відомими виробниками японських мінітракторів:

  1. Kubota. Міні-трактори з Японії від цього бренду користуються широким попитом в Україні. Виробник пропонує різноманітний асортимент моделей для саду, сільського господарства, комунальних організацій, землеробства та малого будівництва. Модельний ряд представлений лінійками В, ВХ, Л, М. У кожній з лінійок зібрані моделі, спеціально розроблені для тієї чи іншої галузі з урахуванням усіх вимог і особливостей експлуатації. На японські мінітрактори Kubota встановлені дизельні двигуни з потужністю від 16 до 25 кінських сил, що працюють стабільно, стійко, не надаючи багато шуму. Найкращі приклади від бренду: В7100 та В7001, В1500 та ВХ1870, малолітражні мінітрактори з цієї ж лінійки.
  2. ISEKI. Ще один виробник мінітракторів з Японії. У модельному ряду також усі моделі розбиті лінійками залежно від основної спеціалізації трактора. У лінійках ТМ і ТН ви знайдете мінітрактори з потужністю від 16 до 25 кінських сил, які спеціально розроблені для ландшафту та сільського господарства, вони відрізняються зручністю експлуатації та доступністю робочих вузлів для обслуговування. Лінійка ТG включає мінітрактор з Японії з більш потужними двигунами до 50 кінських сил і реверсивними коробками передач. Також тут варто відзначити наявність гідропідсилювача керма, трирівневої трансмісії, багатодискових гальм, високої прохідності та оптимальної ремонтопридатності.
  3. MITSUBISHI. Цей виробник зарекомендував себе з кращого боку за рівнем продуктивності та універсальністю міні-тракторів. Техніка від MITSUBISHI пристосована до широкого спектру робіт, тому може активно використовуватися для аграрного промислу та комунального господарства у тому числі. Однією з найпопулярніших моделей вважається МД-180Д. Це повнопривідний агрегат з заднім диференціалом, що блокується, і 18-сильним дизельним двигуном. До переваг цієї моделі відносять оригінальну дорогу трансмісію, високу міцність вузлів, різнопланові можливості транспорту.
  4. YANMAR. Відносно молодий бренд японських мінітракторів з удосконаленою гідростатичною схемою трансмісії, заднім і повним приводом, триточковою навісною системою з новітньою гідравлікою і диференціалом, що блокується. Вантажопідйомність техніки в середньому складатиме 2500 т.

Рейтинг японських мінітракторів в Україні

Kubota МК-5000 - номер 1 у рейтингу

Про виробника Кубота ми вже трохи розповіли. Тепер поговоримо про одну з найпопулярніших моделей міні-тракторів від бренду. МК-5000 знаходиться на першій позиції топ-4 найкращих японських мінітракторів і недарма.

Це пов'язано з такими особливостями агрегату:

  • Двигун - працює на базі чотирициліндрового дизельного турбодвигуна з примусовим рідинним охолодженням та зручним пуском, компактний, стабільний та витривалий у роботі силовий агрегат;
  • Трансмісія - синхронізована з реверсом оригінального виробництва, оптимально підходить для робіт у сільському та комунальному господарстві;
  • Сучасна гідравліка - всі робочі вузли зроблені настільки якісно, що неможливо не полюбити цей бренд, гідравліка не виняток, вона представлена якісною посиленою триточкою, одношвидкісним валом відбору потужності, гідровиходами;
  • Відсутність шуму та вібрації - мінітрактор від KUBOTA працює максимально тихо та без вібрацій, не вібрує навіть кермо.

ISEKI T620 - друге місце у рейтингу

Це не нова модель в асортименті бренду японських міні-тракторів ISEKI, але її чудові технічні характеристики спонукають до покупки мешканців багатьох країн у різний час. І зараз ми розповімо докладніше, чому ж такий популярний Т620. Дизайн моделі типовий для бренду.

Новознавств у цьому аспекті поки що не намічається. Під капотом встановлений 60-сильний чотирициліндровий двигун з дизельною паливною системою. Паливний бак має ємність 50 літрів, що вже трохи більше попередньої моделі. Максимальна швидкість пересування агрегату становить 33 км на годину.

Гальмування здійснюється за допомогою барабанної гальмівної системи. Гідронавісна система посилена та максимально укомплектована. Вантажопідйомність навісного механізму може досягати позначки 1200 кг. Вал відбору потужності працює у трьох швидкісних режимах. Трактор укомплектований кабіною з рівною підлогою, автомобільною панеллю приладів, зручними важелями керування.

MITSUBISHI GH 511 - 3 місце у рейтингу

На третьому місці за популярністю розташувався традиційний мінітарктор від MITSUBISHI. У його комплектацію входить також кабіна з повним набором опалення та вентиляції.

Покупці відзначили собі такі переваги моделі:

  1. Надійний та довговічний двигун. Бренд комплектує продукцію лише оригінальними запчастинами, не став винятком двигун. На цій моделі встановлений 4-циліндровий дизельний двигун з потужністю 51 кінських сили. Паливний бак має ємність 55 літрів. Встановлено всі необхідні фільтри.
  2. Легке керування. Для цього був встановлений диференціал, що блокується, гідропідсилювач керма, панель приладів автомобільного типу, інші елементи управління.
  3. Сучасна та витривала гідравліка. Одна з найважливіших переваг моделі - найкраща гідравлічна система.
  4. Оригінальна коробка. На трактори MITSUBISHI встановлюють лише фірмові трансмісії, що відрізняються високою надійністю та ефективністю.

Міні-трактор Yanmar F 18

Насамкінець буде улюбленець багатьох українських фермерів аграрією - Yanmar. Це японський бренд нещодавно з'явився на ринку сільгосптехніки порівняно з попередніми, але вже має широкий попит. Насамперед за рахунок своєї демократичної ціни, а по-друге, завдяки високій якості комплектуючих.

Для виробництва цієї моделі були використані фірмові запчастини: трициліндровий дизельний двигун з потужністю в 18 кінських сил, механічна коробка передач, диференціал, що блокується, тришвидкісний вал відбору потужності, одношвидкісне зчеплення та інші.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs