Ніякої передоплати!

Огляд бюджетної сільськогосподарської техніки

Огляд бюджетної сільськогосподарської техніки

 

З кожним роком в Україні збільшується кількість фермерських господарств і власників земельних ділянок. Для оброблення бажано купити мінітрактор в Україні (сільськогосподарську техніку), так як він дозволяє прискорити проведення робіт, а також полегшити ручної людська праця. А якщо земельна територія має розмір більше 1 гектара, то обробити її вручну буде просто неможливим. Є безліч торгових марок в Україні, які мають в своєму модельному ряді бюджетні агрегати, що дозволяють працювати з таким же навісним обладнанням, що і дорогі. Ось тільки вони можуть бути менш надійними і витривалими, також в них можуть бути відсутні якісь додаткові функції, які не завжди можуть стати в нагоді. Тому ми підготували для Вас ТОП-5 бюджетних мінітракторів в Україні.

 

ТОП-5 недорогих мінітракторів

 

   ·         Трактор Xingtai XT 240FPK. Мінітрактор Сінтай купити задньопривідний можна для здійснення таких же робіт, як і можна повнопривідний. Тільки ось ширина захвату і обсяг цього інвентарю буде трохи менше, адже тяга у цій моделі трохи нижче ніж у повнопривідних аналогів. Але ціна дуже приваблива, і при наявності ділянки до 5 гектар цей мінітрактор покаже себе чудово. Він володіє трициліндровим чотиритактним дизельним двигуном з примусовим водяним охолодженням з номінальною потужністю 24 кінських сил. Марка мотора КМ385-ОТ. Це найпоширеніший і витривалий двигун. ХТ 240 FPK може працювати грунтофрезою з шириною захвату 125 сантиметрів, двокорпусним плугом, картоплесаджалки, картоплекопач і багатьом іншим необхідним навісним обладнанням. Тому купити Xingtai означає придбати вірного і надійного помічника.

   ·         Мінітрактор DW 244 ATM. Лідер продажів 2018 року. Має низьку вартість і високу якість. Відмінною особливістю в такій ціновій категорії є редукторний міст, який здатний прослужити набагато довше ніж кулачковий. Також на мінітрактор DW 244 ATM відсутня гідравлічне управління рульового механізму, але керувати трактором не складно як на асфальті, так і на грунті. Відмінна техніка по співвідношенню якості і вартості.

   ·         Мінітрактор Shifeng SF240B. Відмінний вибір для початківця фермера. Має ремінний привід від двигуна до трансмісії, одноциліндровий чотиритактний двигун марки КМ138-2, який може похвалитися відмінною надійністю, а також низька вартість як самої техніки, так і обслуговування в майбутньому. За перші кілька років експлуатації як правило робляться тільки планове технічне обслуговування.

   ·         Мінітрактор Orion RD 244. З'явилася ця модель в середині 2019 року і підкорила всіх своїм дизайном. Має безліч схожості з мінітракторів XT 240 FPK, тільки в Оріоні встановлений повний привід, широка гума, а також є блокування заднього диференціала.

   ·      Мінітрактор Булат 254. На думку багатьох експертів, ця модель є найбільш підходящою для наших вимог: повний привід, відключається передній міст, примусове блокування диференціала заднього моста, гідровиходи, надійний трициліндровий дизельний двигун і багато додаткових технічних параметрів. Але чомусь всі поспішають купити мінітрактор Xingtai і бояться купувати новинки інших торгових марок.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs