Ніякої передоплати!

Чи можна їздити квадроциклом по місту в Україні?

Чи можна їздити квадроциклом по місту в Україні?

При купівлі будь-якого транспорту насамперед слід ознайомитися з правилами водіння та його використання на дорогах загального користування та пересіченої місцевості. Одне з найбільш поширених питань "Чи можна їздити на квадроциклі містом?". Багато хто впевнений у тому, що квадроцикл призначений виключно для бездоріжжя та заміської місцевості, оскільки його часто можна побачити у селах, горах, базах відпочинку. Якщо ви плануєте купити позашляховий транспорт, то інтернет-магазин Мотокосмос стане вам на допомогу. Тут представлений широкий асортимент квадриків за доступними цінами. Далі у статті розповімо про те, чи можна їздити на квадроциклі містом і які документи для цього потрібні.

Правила реєстрації та необхідна документація для постановки квадроциклу на облік

Порівняно з іншим видом всюдихідного транспорту, квадроцикли з'явилися на ринку України нещодавно. Тому багато хто все ще не володіє інформацією про те, чи дозволено кататися на них у місті громадськими дорогами чи рух заборонено. Також мало хто обізнаний із необхідними документами для реєстрації квадроцикла. На сьогоднішній день немає суворих правил щодо обліку транспорту. Реєстрація не потрібна тільки в тому випадку, якщо квадроцикл їздитиме по пересіченій місцевості. Якщо ж передбачається їзда містом, то потрібні такі документи: сертифікат для руху дорогами загального користування, технічний паспорт, заява, свідоцтво про реєстрацію транспорту (якщо вже зареєстровано), документ, що підтверджує право власності, дані про страхування, транзитні номери.

Де можна їздити квадроциклом?

Відповідаючи на запитання "Чи можна їздити на квадроциклі містом та дорогами загального користування?", немає жодних обмежень з приводу пересування на всюдихідному транспорті. Але якщо ви збираєтесь їздити міською дорогою на квадроциклі, то необхідно пройти реєстрацію транспорту та отримати посвідчення водія категорії В1 та технічний паспорт. Але не всіма дорогами можна їздити на квадроциклі містом. Зараз розглянемо рух по яких із них може призвести до штрафу. Їздити на квадроциклі у місті категорично заборонено дорогами з таким позначенням:

  • Де заборонено рух вантажних автомобілів;
  • Де не можна їздити тракторними транспортними засобами;
  • Автомагістралі для автомобілів;
  • Заповідниками та територіями, що знаходяться під охороною.

Чи можна їздити квадроциклом містом? Відповідь залежить від того, які саме дороги планується проїжджати і чи є якісь обмеження у цьому випадку.

Інтернет-магазин мототехніки в Україні.

Мотокосмос - великий торговий майданчик із широким асортиментом квадроциклів, мотоциклів та скутерів. Ми співпрацюємо безпосередньо з всесвітньо відомими виробниками мототехніки, тому пропонуємо найдоступніші ціни. У нашому каталозі представлені квадроцикли від таких брендів: Polaris, Kayo, Segway, Spark, TGB, Loncin, Linhai, Forte, BRP та інших.

Переваги покупки техніки в Мотокосмос:

  1. Великий вибір моделей від виробників зі світовим ім'ям. Кілька сотень квадроциклів різної потужності та комплектації вже доступні для продажу.
  2. Передпродажна підготовка всього транспорту. Проводимо технічний огляд кожної моделі перед відправкою, заправляємо олією.
  3. Офіційна гарантія від виробника Надаємо офіційну гарантію від виробника терміном від 12 до 36 місяців, повну комплектацію та всю технічну документацію на транспорт.
  4. Вигідні знижки. На нашому сайті регулярно з'являються знижки та акції. Деякі моделі йдуть у продажу із приємними бонусами.
  5. Безкоштовна доставка до вашої оселі. Надсилаємо весь транспорт власними силами абсолютно безкоштовно.
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs