Ніякої передоплати!

Мінітрактор Foton Europard Te-354: короткий огляд

Мінітрактор Foton Europard Te-354: короткий огляд

Минитрактор Foton Europard Te-354 – це надійний інструмент в руках будь-якого фермера. Він поєднує в собі якості комфорту управління, довговічності і функціональності. Обговоримо цю техніку докладніше.

Переваги

Мінітрактор Foton Europard TE-354 - повнопривідний сільськогосподарський транспорт, двигун працює на дизельному паливі виробляє потужність 35 кінських сил і має активну систему водяного охолодження. Тягове зусилля в 8,9 кН. Зручно те, що його можна використовувати з навісним і причіпним обладнанням.

  • Говорячи про параметри, які вирізняють їх серед інших, можна відзначити:
  • Трьохточкову навісну систему європейського стандарту;
  • Брендовий двигун з водяним охолодженням;
  • Повний привід;
  • Можлива комплектація навісним обладнанням;
  • Роздільний барабанний механічний гальмо;
  • Інформативну приладову панель;
  • 2 гидронасоса;
  • Високий кліренс;
  • Чотири циліндра встановлені на двигуні.

Всі ці зазначені переваги дозволяють бути цього мінітракторів незамінним інструментом для будь-яких сільськогосподарських завдань. Обтічна форма кузова передбачає довговічність і легкість. Також потрібно відзначити зменшені габарити, що робить цей транспорт не тільки зручним в їзді, але і компактним.

Мінітрактор оснащений повнопривідною трансмісією і КПП з конфігурацією (4 + 1) * 2. Два гидронасоса забезпечують цей мінітрактор такою функцією, як гидроусиления рульового управління.

Комфортабельне сидіння і ремінь безпеки довершують забезпечення безпеки водієві. Дворежимний BOM надає руху системі навісного пристрою вантажопідйомністю до 480 кг, а також забезпечує стабільність роботи гідравліки. Однодискове зчеплення працює відмінно, забезпечує надійне зчеплення з будь-яким ґрунтом, також підтримуючи гарантію високого ступеня прохідності.

Навісне обладнання, з яким поєднується цей мінітрактор, дозволяє виконувати сільськогосподарські роботи, комунальні роботи, вирощування і збір культур, оранку ґрунту.

Дана техніка має відмінні параметри прохідності по поверхні. Високий кліренс більше 300 міліметрів, дозволяє обробляти високі сходи без пошкодження останніх, забезпечуючи тим самим акуратність проведених робіт. Ступінчаста настройка задньої колії, за допомогою якої диски переміщаються на потрібну ширину, дозволяють збільшити стійкість на нерівній поверхні, в купе зі збільшеними шинами, які згладжують скачки при їзді, це дає абсолютну керованість.

Підсумки

Як видно, компанія-виробник приділила особливу увагу керованості і прохідності цього транспорту, при цьому, хороші показники двигуна дозволяють обробляти на цьому міні-тракторів великі площі. Система навісного обладнання досить опрацьована і витримує вантаж до 480 кг. В цілому, цей міні-трактор дуже хороший для швидкої обробки великих площ будь-якого рельєфу.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs