Ніякої передоплати!

Кращі трактора від Motokosmos

Кращі трактора від Motokosmos

Якщо ви ще не знаєте, де вигідно купити агротехніку в Україні, ця стаття буде дуже корисною і доречною.

Компактні трактора набрали шалену популярність серед українських фермерів. З початку 2019 року в ринок сільгосптехніки в Україні продовжує набирати обертів. Практично всі великі виробники представили свої новинки. Нижче виділимо найкращі моделі від Motokosmos і розглянемо їх особливості.

Shifeng SF 240 Lux

Бюджетний мототрактор з одноциліндровим дизельним мотором потужністю 24 кінських сили. Модель відрізняється невеликими габаритами і економною витратою палива. Вона буде ідеальним рішенням для невеликого приватного господарства або дачі.

Конструкція Shifeng SF240 Lux посилена за рахунок додаткових рамок між крилами, КПП і кріслом. Технічно машина повністю відповідає вимогам, що пред'являються такій техніці. Вона ефективно справляється з базовими завданнями в сільському господарстві і комунальній сфері.

Xingtai XT 220 New

Мінітрактор Xingtai XT220 New - один з кращих представників бюджетного сегмента і найбільш затребуваних машин в Україні. Модель відрізняється чудовою збіркою і широкими можливостями завдяки технічній начинці.

Трициліндровий мотор TY295 з потужністю 22 к.с. оснащений водяним охолодженням, яке забезпечує стабільну температуру під час роботи, і продовжує термін експлуатації силової установки. Електрообладнання і повноцінна система освітлення робить роботу комфортною, а блокування диференціала дозволяє машині тримати курсову стійкість.

DW 244 AHT

Мінітрактор DW 244 AHT - потужна повнопривідна машина з трициліндровим дизельним мотором. Модель укомплектована гідропідсилювачем керма і комфортним сидінням водія з амортизацією.

З DW 244 AHT питання про те, як розширити колію на мінітрактор не буде вас турбувати, тому що машина оснащена такою опцією.

Трактор відрізняється досить високим кліренсом (30 см), який вбереже техніку при пересуванні по пересіченій місцевості. Задні вантажі дозволяють зберегти рівновагу і дають відмінне зчеплення з поверхнею. Вони стануть в нагоді для роботи з навішуванням.

Машина підтримує роботу з великою кількістю навісного обладнання:

  • Грунтофрези та плуги;
  • Сівалки і саджалки;
  • Пристрої для удобрення грунту;
  • Відвали і причепи.

Xingtai XT-244 L

Більш потужний і продуктивний Синтай, побудований на базі 220 моделі. Виробник зробив машину повнопривідний, встановив більш потужний мотор (24 л.с.) і гальмо стоянки.

Інженери переробили передню частину трактора, оснастивши її пластиковою гратами і новими галогенними фарами. Також невеликі зміни торкнулися коробки передач, яка завдяки 4x4 стала більш складною. Широкі колеса з ялинковим малюнком дають відмінну прохідність на м'якому грунті.

Forte MT 161 Lux

Компактний мототрактор з виносним генератором. Невелика модифікація продовжує час роботи в полі. Виробник обладнав модель 15-сильним мотором, якого з головою вистачить на невеликих ділянках площею 2-3 га. Двигун оснащений рідинним охолодженням, що дозволяє тримати стабільну температуру під час роботи.

Незважаючи на дешеву ціну, маленький трактор обладнаний регульованою колією для обробки міжрядь різного типу і розміру. Малі розміри дозволяють машині легко маневрувати між деревами і іншими близько розташованими об'єктами. Трактор можна зберігати в гаражі, тому що він займає мало місця.

Комфортне робоче місце і повноцінна оптика роблять роботу на ньму комфортної і продуктивної.

Вибирайте модель українського виробництва або будь-якого іншого виходячи зі своїх цілей і розміру ділянки. Не варто купувати малопотужну машину для великих ділянок і навпаки.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs