Ніякої передоплати!

Недорогі і надійні мінітрактора в Україні

Недорогі і надійні мінітрактора в Україні

 

На сьогоднішній день при наявності земельної ділянки будь-якого розміру в Україні вкрай складно обійтися без сільськогосподарської техніки. Для того щоб обробити землю, посадити коренеплоди, зібрати урожай, заготовити дрова і корд для тварин на зимовий період часу знадобиться мінітрактор з безліччю спеціального навісного обладнання. Але справа в тому, що потрібна якісна і надійна техніка. При підборі все читають відгуки та дивляться безліч відеоогляди в інтернеті. Ми представляємо Вам ТОП-3 китайських дизельних міні-тракторів в Україні.

 

ТОП-3 мінітракторів в Україні для особистого користування

 

    ·         Мінітрактор DW 244 B. Дана модель отримує перше місце в цьому списку за кількома основними причинами. Ціна - ненабагато вище ніж на мототрактор. Якість - навіть за умови, що трактор має ремінний привід, надійність і якість у нього на висоті, так як ця модель має просту конструкцію. Повний привід - навіть без блокування даний мінітрактор здатний впоратися з будь-якою поставленою задачею по обробці земельних територій, а також має відмінну прохідність. Працює на базі одноциліндрового чотиритактного дизельного двигуна марки KM 138-2 з примусовим водяним охолодженням і радіатором. Потужність такого апарата становить 24 кінських сил. Потужність від двигуна до трансмісії передається 4-ма клиноподібними ременями. Передній міст відключається механічно спеціальним важелем. Для роботи з навісним і причіпним обладнанням передбачений вал відбору потужності та триточковий адаптер для роботи з навісним обладнанням. Також купити мінітрактор ДВ вигідно за рахунок розвиненої системи сервісних центрів по всій Україні. Відмінна техніка за невеликі гроші на думку багатьох власників земельних територій до 5 гектар.

    ·         Мінітрактор DW 244 AN. Новинка кінця 2019 року зі привабливим і ергономічним дизайном. Має трициліндровий чотиритактний дизельний двигун марки KM 385-BT з номінальною потужністю - 24 кінських сил. Даний мотор заслужив велику довіру, так як він встановлюється на безліч моделей мінітракторів інших брендів. З переваг можна виділити гідропідсилювач рульового управління, повний привід (4х4), примусове блокування заднього диференціала, гідровиходи додаткові, комфортне робоче місце, двошвидкісний ВВП і багато іншого. Купити DW означає придбати вірного помічника.

    ·     Третє місце в цьому списку отримує мінітрактор Xingtai XT 454. Останнім часом попит на потужні трактори від 40 кінських сил різко збільшився і однією з найпопулярніших моделей виявилася ця. Вона має чотирициліндровий дизельний двигун з потужністю в 45 кінських сил. Великі пневматичні колеса з шевронним малюнком протектора. Блокування диференціала заднього моста і повний привід будуть відмінно справлятися з будь-якими труднощами, які виникнуть при здійсненні робіт. Гідравлічний підсилювач рульового управління дозволяє без особливих зусиль управляти технікою як на землі, так і на асфальті. Через таку високої потужності мінітрактор XT 454 може працювати з масивним навісним і причіпним обладнанням. Але якість цієї торгової марки трохи гірше інших китайських аналогів. наприклад, купити мінітрактор DW буде більш вигідніше ніж Синтай.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs