Ніякої передоплати!

Xingtai XT-244: мінітрактор для садово-паркових і польових робіт

Xingtai XT-244: мінітрактор для садово-паркових і польових робіт

Xingtai XT-244 – повнопривідний чотириколісний китайський мінітрактор. Здатний виконувати ряд важливих функцій, надійний і має гарну конструкцію. Розглянемо більш докладно всі його особливості.

Особливості минитрактора

Важливою особливістю минитрактора є його повнопривідний, що дозволяє працювати на будь-якій дорозі. Крім цього прохідність підвищує і блок міжосьового диференціала.

Механічна КПП також має блокування заднього диференціала, дозволяє перемикатися між 8 передачами, має конфігурацію (4 + 1) х 2. Кермо оснащене гідропідсилювачем з власним гідроконтурі і насосом. Крім цього у трактора є ВВП на 540 об / хв, що дозволяє працювати з навісним обладнанням.

Двигун, який здатний видавати до 24 кінських сил охолоджує активна система рідинного охолодження. Обсяг до 18 літрів дозволяє обробляти площу до 5 гектар.

Дискові гальма дозволить швидко загальмувати, а сухе однодискове зчеплення допоможе відчувати себе при водінні більш впевнено.

Задня навісна система трехточечная, вантажопідйомністю до 420 кілограм витримає більшість навісного обладнання, яке найбільш часто використовується. Така конфігурація систему дозволить вибирати різних виробників обладнання. Мінітрактор ж стане незамінним помічником у прибиранні, будівництві, сільськогосподарських роботах і на роботах в сфері ЖКГ.

Приладова панель стандартна, але інформативна. Оснащена вольтметром, датчиком температури охолоджуючої рідини, лічильником мотогодин і датчиком тиску масла. Цього достатньо для контролю за станом машини.

Детальніше про навісному обладнанні на трактор

Навіси на передню і задню частину транспорту допоможуть працювати з додатковим обладнанням на більш зручному і безпечному рівні.

Серед навісних інструментів можна відзначити можливість використання:

Почворези;

Борони;

Граблів;

Окучувач;

Плуга;

Причепа.

Крім того, конструкція трактора передбачає можливість використання екскаваторного ковша або бетономішалки, що значно розширює спектр можливих виконуваних робіт, і робить з сельхоз транспорту ще й будівельний транспорт. Вище ми вже відзначали, для чого може бути придатний цей Синтай завдяки своїй конструкції конструкції кріплення обладнання.

Переваги

Серед інших переваг минитрактора Xingtai XT 244, хочеться відзначити якість збірки, продуманість конструкції і порівняно невеликі габарити, які дозволяють зручно працювати на невеликих сільськогосподарських ділянках.

Уніфікація запчастин з іншими популярними виробниками запчастин для сільгосптехніки дозволяє виробляти легку заміну деталей, а надійність від виробника знижує ймовірність того, що це знадобиться (принаймні не так часто).

Економічність витрати палива і відносно мала ціна будуть приємними бонусами для покупки.

На цей мінітрактор також доступна модифікація у вигляді кабіни.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs