Ніякої передоплати!

WUZHENG: короткий огляд новинок

WUZHENG: короткий огляд новинок

Компанія WUZHENG - одна з найпопулярніших в сфері бюджетного виробництва сільськогосподарської техніки. Трактори WUZHENG - якісні та надійні машини, які користуються попитом у багатьох країнах світу. Своєю популярністю вони зобов'язані функціональністю і високим рівнем продуктивності за відносно недорогу ціну.

Оновлені лінійки отримали потужні мотори з екологічним стандартом ЄВРО-3, що має очевидні переваги: знижена витрата палива і збільшений запас крутного моменту.

Спільні риси і відмінності

Представляємо вашій увазі оновлення модельного ряду тракторів WUZHENG. Новинки представлені трьома моделями із сімейства TS: 1404, 1204 і 504. Всі три поновлення в лінійці мають загальні риси:

  • схожий дизайн;
  • панорамна і простора кабіна;
  • повний привід;
  • регульована колія.

Машини відрізняються: потужністю, габаритами, масою, розмірами коліс і деякими дрібними деталями.

WUZHENG TS1404

Почнемо наш огляд з найпотужнішою новинки — TS1404. Як випливає з цифрового позначення, ця техніка має двигун з потужністю в 140 кінських сил. Машина має конструкційну базу від моделі TS1204, але відрізняється збільшеною потужністю і наявністю 6-ти циліндрів.

Ці трактора є одними з найбільш затребуваних під час сезонних польових робіт. Завдяки своїм технічним показникам, TS1404 забезпечує прекрасну тягу і швидко виконує будь-які завдання на великій території. WUZHENG TS1404 відмінно підходить для таких складних робіт, як пізня прибирання, підготовка грунту і посів озимих.

WUZHENG TS1204

TS1204 - це середній за потужністю з розглянутих у статті новинок. Спецтехніка має чотирициліндровим дизельним мотором з потужністю 120 к.с. Коробка передач тут, така ж як і в TS1404. Це 16 передніх передач і 8 задніх. Складна трансмісія дозволяє налаштувати машину на будь-який режим роботи.

WUZHENG TS1204 коштує трохи дешевше більш потужного побратима. Це відмінний варіант для великих сільськогосподарських угідь, який володіє досить великим запасом потужності.

WUZHENG TS504

TS504 - найменший з розглянутих новинок. Незважаючи на компактні габарити, цей трактор має ті ж характеристики, що й повнорозмірні аналоги.

WUZHENG TS504 є універсальною повнопривідної машиною з 50-сильним мотором CC4G33T, оснащеним рідинним охолодженням і турбонаддувом. За рахунок своєї компактності, цей трактор може стати хорошим помічником в невеликих приватних полях, садівничому господарстві або в комунальній сфері, тобто там, де цінується маневреність і малу вагу машини.

Потужний мотор, повний привід, складна коробка передач і можливість підключення будь навішування - ось характеристики описують TS504. Поєднання невисокої ціни і продуктивності роблять цю модель економічно вигідною.

Всі 3 новинки - якісні представники свого класу. Вибираючи трактор, орієнтуйтеся на поставлену мету і кількість роботи, які плануєте виконувати.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs