Ніякої передоплати!

У продаж надійшов новий трактор Versatile 340

У продаж надійшов новий трактор Versatile 340

І, як завжди, не обійшлося без яскравих презентацій. Так, ТОВ "Versatile Україна" офіційно представив українцям новий трактор універсального застосування Versatile 340. Початкова ціна за повну комплектацію складе $ 195 тис. Або 5 млн 87 тис. 62 грн.

Технічні особливості продукту

Даний трактор відноситься до серії універсально-просапних агрегатів MFWD з ​​широким спектром господарських завдань.

"Родзинка" Versatile 340 - двигун, що використовується як для бурових установок, так і для мінітракторів.

  • Турбований мотор Cummins QSL9 максимальною потужністю 340 л. с. має вдосконалену паливну систему Common Rail з примусовим уприскуванням і електронним контролем рівня рідини в фільтрі. Серед численних переваг двигуна Cummins
  • Компресор Holset HX40, що дозволяє максимально збільшити крутний момент на низьких оборотах, а також знизити рівень шуму. В даному випадку, 1627 нМ вдається досягти при 1500 об. / Хв;
  • Комп'ютеризований контроль над витратою палива і всіма робочими вузлами, а також постійна діагностика;
  • Екологічний вихлоп.

Неможливо обійти стороною такі переваги Versatile 340, як:

  1. Сучасна повнопривідна автоматична КПП PowerShift 16 * 9 із запрограмованим реверсом і плавним перемиканням передач помітно спрощує процес управління.
  2. Блокується посилений передній міст з підвіскою і спареними колесами сприяє зміщення центру ваги до середини трактора, що виключає пробуксовки і зайві енерговитрати при високих навантаженнях.
  3. За допомогою інноваційної гідравліки HydraFlow ви можете задавати один з чотирьох можливих режимів роботи додаткового обладнання буквально кінчиками пальців.
  4. Трьохточкове навісний пристрій CAT 4 з електронним режимом копіювання контуру поверхні має вантажопідйомність 7829 кг і працює від ВВП на 540/1000 об. / Хв за допомогою карданної передачі. Двигун для міні-тракторів має схожі параметри відбору потужності.
  5. Оглядова кабіна зі зручною панеллю приладів і регульованим сидінням.

Техніка в дії

Попередні демо-покази трактора в польових умовах пройшли в кількох регіонах України:

  • Листопад - грудень 2017 року - в Хмельницькій, Кіровоградській, Харківській областях;
  • Май 2018 г. - в Запорізькій і Сумській областях.

Модель Versatile 340 R3 добре показала себе при випробуваннях з важким восьмікорпусним плугом на глибині 25 - 30 см, на рівній і рельєфній поверхні. Українські аграрії, в цілому, позитивно оцінили трактор, зазначивши його тяговитість, високу прохідність і простору кабіну з оглядовими вікнами.

Відзначимо також, що саме в таких машинах сьогодні найбільше потребують вітчизняні агропідприємства, зайняті промисловим вирощуванням соняшнику, кукурудзи, сої, ріпаку та ін.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs