Ніякої передоплати!

ТОП-5 квадроциклів в Україні 2020 року

ТОП-5 квадроциклів в Україні 2020 року

 

Популярність квадроциклів як засіб для пересування і активного відпочинку в Україні стрімко зростає з кожним роком, катання на квадроциклах приносить задоволення і багато адреналіну. У нашій країні представлено безліч торгових марок з широкими модельними рядами. Кожна модель має свої переваги та особливості.

 

ТОП-5 найбільш популярних і затребуваних квадроциклів 2020 року

·         Квадроцикл Linhai LH300ATV-3B. Перше місце займає саме ця модель, адже у неї є величезна кількість переваг в порівнянні з іншими апаратами. Карбюраторний двигун квадроцикла Linhai має потужність в 19 кінських сил при обсязі циліндра в 275 кубічних сантиметрів. Запуск мотора здійснюється за рахунок електричного стартера з безпечним запуском. Рідинне охолодження дає можливість без зупинок і перегрівів використовувати техніку. Трансмісія техніки - автоматична (клиноременной варіатор) з підвищеною, зниженою, нейтральної і задньою передачею, а також режими повного і заднього приводу. З безпеки можна виділити якісну і надійну дискову гальмівну систему, яка не підведе в будь-яку погоду. Для стійкості квадроцикл Linhai LH300ATV-3B наділений незалежною передньою і задньою підвіскою. Середня витрата палива даного агрегату становить 5 літрів на 100 кілометрів. На питання: «Чи можна їздити на квадроциклі по місту?», Відповідь: «Так».

·         Квадроцикл Spark SP250-4Дана модель займає почесне друге місце за рахунок дуже привабливою вартості, а також відмінних технічних показників. Працює за допомогою чотиритактного одноциліндрового двигуна з активним повітряним охолодженням. Система охолодження даної техніки здійснюється за допомогою масляного радіатора. Робочий об'єм циліндра становить 250 кубічних сантиметрів, чого цілком достатньо для ваги в 156 кілограм. Потужність мотора дорівнює 16 кінських сил або 12 кіловат. Низька ціна даного квадроцикла обумовлена ​​механічною трансмісією. Дискові гальма спереду і ззаду забезпечують безперебійне і якісне гальмування в будь-яку погоду і в будь-який час року. З недоліків можна виділити задній привід, а також ланцюгову передачу. Кататися на квадроциклах цих одне задоволення. Але не варто очікувати від цієї техніки високу прохідність на бездоріжжі, але за таку ціну - відмінний апарат.

·         Квадроцикл Forte Braves 200Третє чесне місце займає цей квадроцикл за рахунок зручності у використанні, не високу вартість і відмінних технічних параметрів. Працює за допомогою бензинового одноциліндрового двигуна з примусовим повітряним охолодженням. Обсяг циліндра даного мотора становить 175 кубічних сантиметрів. Запуск мотора можна проводити як за допомогою електростартера, так і за допомогою кік-стартера. Дуже добре підходить для дітей і підлітків за рахунок автоматичної трансмісії і можливості зменшити максимальну швидкість руху. Вантажопідйомність квадроцикла Forte Braves 200 становить 120 кілограм, а максимальна швидкість руху - 60 кілометрів.

·         Квадроцикл Hisun 550Також знаходиться в цьому списку за певні переваги. Має потужний бензиновий одноциліндровий інжекторний двигун з потужністю 39 кінських сил. Обсяг циліндра дорівнює 550 кубічних сантиметрів. Обладнаний сучасною незалежною підвіскою як ззаду, так і спереду. Повний привід допомагає відмінно проходити всі нерівності і недоліки на дорогах, тому їзда на квадроциклах запам'ятовується надовго.

·         Квадроцикл Spark SP125-5. Також в ТОП-5 потрапив і цей дитячий квадроцикл з об'ємом циліндра в 125 кубічних сантиметрів. Ланцюговий привід, формула коліс 4х2, підвіска з одним амортизатором не дають цій техніці великої прохідності, але дітям катання на квадроциклах може принести масу задоволення. Одним з головних достоїнств його можна виділити низьку ціну і високу якість.

Відгуки по статті:
5   1
Написати відгук
    Уже второй год катаюсь на хайсане 550. Особо его не жалею и с прицепом, и по лесам, по песку Поломка была одна, полетел стартер, поменял за 5 минут, купил его у себя на авто рынке Хорошая квадроцикл, рекомендую
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs