Ніякої передоплати!

Найнадійніші мототрактора за відгуками фермерів

Найнадійніші мототрактора за відгуками фермерів

  

На сьогоднішній день сільське господарство в Україні не припиняє набирати обертів. З кожним роком стає все більше і більше фермерських господарств, які вирощують різні коренеплоди і зернові. Якщо раніше застосовувався лише людський ручна праця, то в даний момент для цього потрібно покупка сільськогосподарської техніки, за допомогою якої підготовку, обробку землі та посадку, збір врожаю можна зробити легко і швидко. Але одним з головних умов при виборі мототрактора є його надійність і якість, наприклад, якщо купити мототрактор Shifeng і він буде постійно ламатися, то обробляти доведеться частково вручну, а це суттєво ускладнює процес роботи. Тому ми представляємо Вам ТОП-3 мототракторов для обробки земельних територій до 5 гектарів.

 

ТОП-3 мототракторов на думку приватних фермерів

 

      ·         Мототрактор Shifeng SF 240 - 1-е місце. Дана техніка отримала перше місце за рахунок високої якості і невибагливості в експлуатації. Багато власників земельних ділянок віддають йому перевагу, хоч і на відміну від мототракторов без вала відбору потужності він не має в стандартній комплектації навісного обладнання (почвофреза, плуг). Працює на базі одноциліндрового чотиритактного дизельного двигуна марки KM 138-2 з номінальною потужністю 24 кінських сил. Охолоджується за допомогою рідини. Для більш надійного охолодження передбачена водяна помпа і радіатор, чого немає на будь-якому іншому моторі серії ZS. На жаль конструкцією не передбачила блокування диференціала заднього моста, але якщо ділянка рівніший, що не горбистий, і немає необхідності використовувати двокорпусний плуг, тоді Вам ця функція не знадобиться. Для поліпшеної прохідності і стійкості інженери виробники встановили на передню балку ресори і великі пневматичні колеса: передні - 6.00-12 з шевронним протектором, 7.5х20 задні. Також важливою перевагою є наявність як передніх, так і задніх вантажів, тому при роботі якщо купити мототрактор Шіфінг він не буде пробуксовувати. Також варто відзначити наявність трехточечной зчіпки для роботи з будь-яким навісним і причіпним обладнанням, а також ВВП (вал відбору потужності). У 2019 цей трактор був найпопулярнішим на українському ринку сільськогосподарської техніки і заслужив в цьому списку перше місце.

     ·         Мототрактор Скаут Т18 Generation II. Дана техніка вкрай популярна в Україні та багато знають, що вона здатна витримувати великі навантаження і в порівнянні з будь-якими аналогами не має собі рівних. На міні-тракторів встановлений одноциліндровий дизельний двигун марки ZS1105 з потужністю 18 к.с. Електричний стартер. Є примусове блокування заднього диференціала. Великі пневматичні колеса збільшили мототрактору прохідність і кліренс. У комплектації в порівнянні з Шифенг поставляється почвофреза з шириною захвату 140 сантиметрів і двокорпусний плуг українського виробництва.

     ·         Мототрактор Forte MT 161-LT LUX. Відмінна бюджетна модель, яка стала популярною за рахунок своєї вартості і комплектації. Жоден виробник не може похвалитися наявністю виносного генератора для заряду акумулятора і вихлопною трубою, яка спрямована вгору. Працює на базі мотоблочного двигуна марки R195 (XT-15). Потужність його складає 15 к.с., охолоджується за допомогою рідини. Є блокування диференціала, стандартна для мототрактора гума з розміром (6,5х16 задня, 5.00-12). Відмінна техніка по співвідношенню ціни і якості, і отримує почесне 3-е місце.

 

Наш інтернет магазину Мотокосмос при необхідності покупки бюджетної сільськогосподарської техніки рекомендує купити Shifeng, так як він надійний, популярний і багатофункціональний. У нашому інтернет магазині представлений повний асортимент навісного обладнання, яке призначене для роботи як з мототракторамі, так і з мінітракторів.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs