Ніякої передоплати!

Садівництво і тваринництво - сільськогосподарська техніка

Садівництво і тваринництво - сільськогосподарська техніка

  

В Україні за останній час досить вигідно займатися тваринництвом і садівництвом. Для цього як правило необхідно мати хороші навички та знання, а також спеціальну сільськогосподарську техніку з набором необхідного навісного та причіпного обладнання. Адже вручну здійснювати роботи в цих сферах вкрай складно, хоча це залежить від обсягів робіт і відстані від будинку.

 

Сільськогосподарське обладнання для садівництва

 

Як правило спочатку потрібно розібратися які завдання стоятимуть перед Вами при вирощуванні фруктів. Після цього підібрати навісне і причіпне обладнання, яке і буде здійснювати транспортування, обприскування, косіння, а також збір врожаю. А під цей список робити підбір підходящої сільськогосподарської техніки. Найчастіше варто купити мінітрактор ДТЗ, так як він має безліч переваг в порівнянні з іншими торговими марками. Стандартний набір може складатися з: косарки роторної або сегментної для косіння трави біля дерев, почвофреза для розпушування землі, причіп для транспортування врожаю і добрив, граблі для згрібання скошеної трави, обприскувач для обприскування дерев і інший інвентар.

 

Сільськогосподарська техніка для тваринництва

 

Для того щоб отримувати хороші прибутки від розведення домашньої худоби необхідно зробити ряд завдань. Першим і головним завданням є купівля сільськогосподарської техніки з набором спеціального інвентарю. Багато хто купує мінітрактор ДТЗ 180, так як він маємо непогану потужність в 18 кінських сил, великі пневматичні колеса, трохи споживає палива, має в комплекті грунтофрези та плуг. Для такої техніки недорого коштує навісне і причіпного додаткове обладнання. З необхідного потрібно придбати: причіп, косарку роторну, граблі солнишко, прес-підбирач, а при необхідності дровокол, адже з його допомогою можна без праці заготовити дров на зимовий період часу. Але минитрактора з прямої передачі і з двигуном з 3-ма або 4-ма циліндрами будуть на порядок надійніше.

 

Переваги покупки техніки в нашому інтернет магазині

 

   ·         Цінова політика. Ми намагаємося тримати ціни мінімальними, щоб кожен зміг без праці ДТЗ купити в нашому інтернет-магазині.

   ·         Гарантійні зобов'язання. На всю продукцію надається гарантійні талони терміном від 14 днів до 36 місяців з моменту придбання техніки.

   ·         Асортимент техніки. У зв'язку з тим, що ми співпрацюємо з усіма дистриб'юторами сільськогосподарської техніки ми маємо повний спектр модельних рядів, який можна подивитися в інтернеті.

   ·         Доставка по Україні. Доставляємо всю продукцію транспортом компанії абсолютно безкоштовно протягом 24 годин з моменту оформлення замовлення.

   ·         Власний склад з запасними частинами. Якщо у Вас після покупки виникнуть проблеми з технікою - ми маємо власний склад, для того щоб Вам не доводилося їх довго чекати.

 

Інтернет-магазин з продажу сільськогосподарської техніка та додаткового обладнання до неї Мотокосмос рекомендує купити ДТЗ Київ тільки в перевірених і надійних місцях.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs