Ніякої передоплати!

Рекомендована роздрібна ціна або чому «подешевше» - погано

Рекомендована роздрібна ціна або чому «подешевше» - погано

Багато починаючі фермери прагнуть заощадити на всьому. Вони купують дешеві добрива і недорогу техніку для обробки полів. Часто їх вибір падає на бюджетні та старі трактори.

Якщо землероб вирішив відкрити сільськогосподарське підприємство, до вибору спецтехніки варто підійти відповідально. Від цього залежить ефективність роботи і якість врожаю.

Коли можна і не можна економити

Відразу відзначимо, що багато господарств просто не потягнуть покупку нової техніки. Тому незважаючи на поради професіоналів не економити, цим правилом варто іноді нехтувати.

Економія на всьому виправдана малим стартовим капіталом. Якщо землероб планує користуватися таким придбанням пару місяців і в найближчому майбутньому замінити її на більш якісну, то можна ризикнути.

Але ми говоримо про ті випадки, коли шкурка вичинки не варта. Тобто, коли початківець фермер має в своєму розпорядженні певним фінансовим ресурсом, але не хоче переплачувати.

Тепер виділимо основні причини, чому не можна економити.

Б / У-техніка завжди в програші

Вторинний ринок сільськогосподарської техніки сильно розвинений. Навіть якщо ви знайшли відмінний японський, європейський або американський трактор, його робочий ресурс буде обмежений, а ціна аналогічна китайській машині. Тому краще взяти нову техніку з Китаю, ніж стару від інших виробників.

Вас можуть обдурити

Багато фермерів ведуться на порівняно низьку ціну трактора в певних магазинах або ще гірше, в приватних оголошеннях. Шахраї вказують фейковий назви компаній з продажу агротехніки і ставлять привабливу вартість.

Якщо в трьох-чотирьох інтернет-магазинах вказана одна ціна, а ви знайшли значно дешевше - не ведіться. Можливо вам пощастить, але ризикувати тут точно не варто. Можна наштовхнутися на підробку, шлюб або взагалі не отримати трактор після оплати.

Неякісна техніка

Великий ризик отримати «ширпотреб» існує, коли купують трактора невідомого походження. Можливо вони виглядають як фірмові і продаються в тій же комплектації, але назви ви ніколи не чули, а запит в інтернеті нічого не дав.

У майбутньому ви можете втратити набагато більше грошей, якщо купите такий трактор. Він буде постійно ламатися, а деталі на нього знайти проблематично.

Як заощадити?

Щоб повністю закрити питання щодо дешевої покупки, давайте виділимо кілька порад, як економити правильно.

  • Вибирайте машину, орієнтуючись на розмір ділянки. Чим менше площа, тим менш потужний трактор вам потрібен.
  • Купуйте малопотужну техніку. Для більшості базових задач в сільському господарстві, вам з головою вистачить 20-сильного минитрактора.
  • Чи не переплачуйте за повний привід або кабіну. Перед покупкою подумайте, а чи потрібні вам ці опції. Працювати в полі можна і без них.

Економте, якщо для цього існують вагомі причини. Краще купити модель простіше і вичавити з неї максимум.

На цьому все. Витрачайте гроші з розумом і пам'ятайте, що дешевше - не завжди краще.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs