Ніякої передоплати!

Правила експлуатації квадроциклів в Україні

Правила експлуатації квадроциклів в Україні

 

Останнім часом великої популярності набули квадроцикли, адже багато жителів великих міст почали переїжджати за заміські приватні будинки. Квадроцикли здатні забезпечити відмінний відпочинок, масу адреналіну і задоволення. Але існують певні правила експлуатації, яких необхідно дотримуватися обов'язково.

 

Документи для управління квадроцикла

 

Багато власників мототехніки часто задаються питанням: чи потрібні права на квадроцикл в Україні?

 

    • Техпаспорт. На сьогоднішній день будь-яка чотирьох і двоколісний бензинова техніка в Україні підлягає реєстрації в спеціальних державних структурах. При покупці квадроцикла необхідно обов'язково уточнювати у продавця про перелік документів, які він зможе надати при продажу техніки. Як правило це повинна бути митна декларація, договір купівлі-продажу між продавцем і покупцем, сертифікат відповідності, а також гарантійний талон і видаткова накладна. Цього цілком достатньо щоб поїхати в Держтехнагляд і отримати на квадроцикл техталон і державний номер.
    • Права на квадроцикл. Також варто відзначити що для керування такою мототехникой, як квадроцикл необхідно мати відкритою категорію А1. Вона дозволяє управляти мототехникой. Це не відноситься до квадроциклів з об'ємом циліндра до 200 кубічних сантиметром (дитячі та підліткові).

 

Як правило не кожен квадроцикл в Україні необхідно реєструвати. Якщо Ви купуєте техніку для особистого користування і не будете на ній їздити по дорогах загального призначення, тоді робити це не обов'язково. Це також відноситься до дитячих, підліткових і електричним моделям. Але якщо мова йде про професійних і дорогих моделях, то тут реєстрація обов'язкова. Без документів такі моделі на ринку коштують набагато дешевше, але і кататися на них можна тільки перетнутими місцевостям і бездоріжжю. А ось транспортувати його до місця використання доведеться за допомогою автомобіля та спеціально обладнаного причепа під квадроцикл. А якщо він буде на номерах, доїхати до місця їзди можна безпосередньо на ньому. Також на професійний квадроцикл права обов'язково необхідно отримувати категорії А1.

 

Переваги покупки квадроцикла в нашому інтернет магазині

 

    • Оплата. Ми не беремо передоплати, Ви можете оплатити товар після здійснення доставки з водієм нашої компанії.
    • Документи і допомогу в оформленні. Наша компанія надає повну підтримку в отриманні всіх необхідних документів для реєстрації квадроциклів в спеціальних державних структурах, крім як права на квадроцикл Україна.
    • Доставка. Для доставки квадроциклів у нашій компанії є спеціально обладнані автомобілі та причепи. При замовленні мототехніки в нашому інтернет магазині Ви отримаєте досконалої безкоштовну адресну доставку з найкоротші терміни.
    • Кредит і розстрочка. Ми співпрацюємо з відомими і популярними банками і кредитними спільнотами, які на найвигідніших умовах можуть надати Вам фінансування на товар.
    • Консультація. У нашій компанії працюють тільки кваліфіковані й освічені менеджери, які зможуть підказати, а також проконсультувати Вас по будь-якій з моделей квадроциклів і допомогти оформити замовлення по телефону або в олнайн режимі через корзину сайту. Також зателефонувавши, Ви можете дізнатися які права потрібні для квадроцикл в Україні.
    • Сервіс та гарантія. Наша компанія має велику кількість сертифікованих сервісних центрів по всій території України. Також на всю мототехніку, в тому числі і на квадроцикли надається розширена річна гарантія.
Відгуки по статті:
5   5
Написати відгук
    Почему категория А1?! У меня В1. Чего то Вы путаете..
    Тот же вопрос!? Как быть если я живу в центре столицы? Покупать лафет и катать квадрик а не себя,или после постановки на учёт и открытия котегории можно передвигаться по дорогам общего пользования самостоятельно непосредственно на квадроцикле?
    Я все никак не могу разобраться можно ли ездить по дорогам общего пользования? Предположим я живу в центре Киева, купил квадроцикл, смогу я на нем доехать с центра до леса или его надо везти на прицепе?
    Отлично подметил
    Для квадроциклов нужны права категории В1, а не А1, ка написано у вас. А1 - это мопеды и скутеры.
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs