Ніякої передоплати!

Повнопривідний Xingtai або Shifeng: можливості та сфери використання

Повнопривідний Xingtai або Shifeng: можливості та сфери використання

 

Вибір мінітрактора є дуже важливим і копіткою в житті кожного власника земельних територій і фермерських господарств. Це того, якою буде трактор залежить якість і швидкість здійснення поставлених цілей і завдань. Якщо техніка буде не надійної - вона може часто ламатися, і робота не буде здійснюватися. Тому до цього завдання необхідно поставитися з особливою увагою. Багато фермерів часто задаються питанням: «Яка модель краще мототрактор Shifeng SF 244 або Xingtai XT-224?».

 

Переваги мінітрактора Xingtai XT-224

 

Мінітрактор Сінтай має безліч переваг в порівнянні з аналогами інших виробників. Вартість є головним достоїнством, адже вона найнижча серед повнопривідних мінітракторів з трьохциліндровими двигунами і прямим приводом. Запасу потужності в 22 кінських сил більше ніж достатньо для проведення повного спектру робіт по обробленню земельних територій до 8 гектар, а також підготовці корми для домашньої худоби і дров на зимовий період часу. Гідравлічний підсилювач рульового управління дає можливість оператору легко управляти технікою як на асфальтовому, так і на земельній покритті. Є відключається привід переднього моста, а також примусове блокування заднього диференціала. З недоліків можна виділити низьку якості деяких робочих вузлів і агрегатів, а також маленькі пневматичні колеса, а в підсумку і кліренс.

 

Переваги та недоліки мінітрактора Шифенг 244

 

Багато хто знає, що за 2018-2019 роки сільськогосподарська техніка Шифенг вийшла на лідируючі позиції, зокрема постійно запитують мототрактор Shifeng SF 244 з кабіною, але їх на жаль, немає в наявності в Україні. Даний мінітрактор має багато спільного з мототракторамі і тому його часто так називають. Ця модель є найдешевшим повнопривідним мінітракторів в Україні, що робить його лідером продажів. А найголовніше те, що надійність і витривалість не поступається відомим китайським торговим маркам. Працює мінітрактор на базі одноциліндрового чотиритактного дизельного двигуна марки KM138-2 з водяною помпою для більш кращого охолодження в жарку літню погоду. Запустити мінітрактор Шифенг 244 можна як за допомогою ручного стартера, так і за допомогою електростартера. Передня балка обладнана ресорами для м'якості і високої прохідності. Задній диференціал не має блокування, а передній привід можна механічно відключати і включати при необхідності. Мототрактор Shifeng SF 244 за останнім часом завоював серця багатьох власників фермерських господарств та земельних територій. За таку ціну можна придбати тільки задньопривідний китайський мінітрактор з прямим приводом.

 

Наш спеціалізований інтернет магазин з продажу сільськогосподарської техніки та додаткового навісного та причіпного обладнання рекомендує придбати мінітрактор Сінтай 224, так як він має повний привід з блокуванням заднього диференціала і пряме з'єднання двигуна з трансмісією. Але якщо Ваш бюджет обмежений і Вам потрібно повнопривідна модель - ми рекомендуємо звернути увагу на мототрактор Shifeng SF 244 ціна якого набагато нижче.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs