Ніякої передоплати!

Купівля автогрейдерів в Україні

Купівля автогрейдерів в Україні

Як вибрати недорогий новий грейдер в Україні?

Грейдер - це універсальна техніка, яка використовується в будівництві та комунальній сфері.

  • перемішування і розрівнювання грунту;
  • створення дорожньої " подушки»;
  • формування укосів, вирівнювання площ;
  • очищення територій від снігу, листя, сміття;
  • руйнування крижаної кірки, старого асфальту, розпушування щільного грунту до формування траншей;
  • прибирання будівельного сміття.

З цієї причини автогрейдери Китай використовуються для формування майданчиків перед будівництвом багатоквартирних будинків, водоканалів, злітних смуг, доріг, дамб. Завдяки універсальності застосування використання протягом усього року новий грейдер швидко окупає себе.

Як правильно вибрати грейдер?

Компанія "Мотокосмос" пропонує вам Китайські автогрейдери, продаж і доставка здійснюється по всій Україні. При цьому вам потрібно не тільки орієнтуватися на ціни, але і технічні характеристики техніки. Перед вибором моделі звертайте увагу на потужність моделі, тип робіт які плануються робити.

Вибір по потужності
Грейдери бувають легкі до 75 к.с., середні (до 100-160 к. с.) потужні (160-400 к. с.), надпотужні (400 к. с. і вище). Малопотужні моделі більше підходять для роботи на легких грунтах і для розчищення снігу. Компанія "Мотокосмос" пропонує купити моделі від 130 до 200 к.с., які оптимально підходять для всіх типів комунальних і будівельних робіт.

Робота з грунтом
Якщо ви плануєте працювати з піщаними грунтами, супісками іншими легкими грунтами, підійде среднемощная Спецтехніка. Автогрейдери великої потужності рекомендується вибирати, якщо розраховуєте працювати з щебенем, глинистим грунтом, виконувати іншу роботу, що вимагає високого навантаження.

Перелік робіт
Дорожні роботи припускають виконання не тільки робіт з нівелювання і формування укосів, а й руйнування старого дорожнього покриття. Тому компанія "Мотокосмос" рекомендує купувати грейдер ціна Новий з прямими відвалами, укісниками, кирковщиками. Так ви зможете повноцінно використовувати автогрейдер для виконання різних робіт від демонтажу дорожнього полотна, руйнування щільного грунту, крижаної кірки, до планувальних робіт і формування укосів.

Природно, для виконання різних видів робіт техніка повинна бути завжди справною. Компанія "Мотокосмос" виконує оперативно гарантійне та післягарантійне обслуговування, в результаті чого Китайський автогрейдер практично не простоює.

Технічні характеристики машини і робочих органів

Компанія "Мотокосмос" пропонує купити якісний китайський грейдер з впровадженням оптимальних рішень:

Двигун. Техніка комплектується турбованими двигунами Cummins, які завоювали світову репутацію як якісні агрегати, розраховані на граничні навантаження і важкі умови роботи.
Трансмісія. Встановлена гідромеханічна трансмісія німецької компанії ZF Friedrichshafen з багатодисковим зчепленням. Оскільки на трансмісію, як і на двигун, припадають високі навантаження, виробником було вирішено впровадити таке конструктивне рішення.
Передача крутного моменту. Зазвичай розробляються автогрейдери з приводом на дві або три осі. Ми пропонуємо тривісну повнопривідну техніку, яка має підвищену прохідність і тягове зусилля.
Управління. У грейдер Китайський "Changlin «впроваджено ще одне якісне рішення – гідравлічні органи управління з багатоканальним клапаном перемикання, розроблені американським виробником»Husco".
Кабіна. Конструкція відповідає всім стандартам безпеки FOPS / ROPS. Створені всі комфортні умови. Регулюється крісло під комплекцію оператора, положення керма. Є кліматичне обладнання: обігрівач, вентилятор, кондиціонер.
В описі до кожної моделі дивіться передавальне число, швидкість руху техніки вперед / назад, повороту коліс, радіуса розвороту техніки, розміри відвалів, товщину льодорубів, кут розвороту шарнірної рами, глибину копання. Якщо вас цікавить додаткова інформація, можемо надіслати інструкцію в PDF-форматі.

Техніка гарантовано пропрацює в складних умовах. Гарантія - 1 рік або 2000 мотогодин інтенсивної роботи.

Як купити модель?

На сайті пропонуємо придбати техніку будь-яким зручним способом: по передоплаті, готівкою при отриманні, в кредит, на умовах лізингу. Всі моделі пропонуються з сезонною знижкою. Для оформлення замовлення з будь-яким способом оплати або в кредит, ви можете оформити замовлення самостійно. Для покупки техніки в лізинг зателефонуйте нам.

Після оформлення замовлення доставка приходить через 1-2 дні.

 
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs