Ніякої передоплати!

Купівля бульдозера в Україні

Купівля бульдозера в Україні

Як вибрати відповідний бульдозер?

На сайті "Мотокосмос" ви можете недорого придбати бульдозери – техніку зі спеціальним навісним відвалом, яка застосовується для ландшафтних, землерийних робіт. Існує п'ять КЛАСІВ бульдозерів: надлегкі, легкі, середні, важкі, надважкі. У магазині ви можете недорого придбати середні і важкі Китайські бульдозери. Ціни на таку техніку прийнятні в Україні при номінальному тяговому зусиллі 8,3-20 тонн.

Звертаємо увагу на конструкційні особливості

У базовій комплектації трактор оснащений прямокутним відвалом. За спецзамовленням ми можемо запропонувати сферичні і напівсферичні різновиди робочих органів. Доповнює конструкцію потужна рама, система управління, Додаткове обладнання. В якості додаткового обладнання бульдозер може комплектуватися:

  • зубами для розпушування грунту;
  • укісниками - коли виконується формування укосів насипів;
  • розширювачами-елементами збільшують ширину відвалу, відповідно продуктивність техніки;
  • открілкамі-обладнанням, що підвищує ефективність обробки пухкого і сипучого субстрату на 40-50%

Двигун. Бульдозери оснащуються турбованими двигунами, які додатково використовують енергію відпрацьованих газів. Завдяки цьому знижується навантаження на сам двигун і витрата палива, збільшується ККД техніки.
Трансмісія. Існують три варіанти трансмісії, яка встановлюється на бульдозери: Механічна, гідромеханічна і гідростатична. На наших моделях, оскільки вони важкого класу встановлюється тільки гідромеханічна, рідше гідростатична (гідрооб'ємна) Трансмісія.
Ходовий. При виборі важлива ширина гусениць, оскільки від них залежить умови експлуатації техніки. Для стандартних умов бездоріжжя підійдуть гусеничні трактори зі стандартною шириною гусениці. В умовах нестабільних грунтів, краще купити трактор бульдозер болотохід з широкими гусеницями.
Перед тим, як вибрати модель, звертайте увагу на ширину, висоту, обсяг відвалу, обсяг переміщуваного вантажу, максимальне заглиблення під час роботи.
Магазин "Мотокосмос" пропонує купити бульдозер в лізинг, по автокредиту або на інших вигідних умовах, завдяки яким придбати техніку може практично будь-яка компанія, незалежно від капіталообігу.

Як придбати бульдозер?

Пропонуємо бульдозер замовити потужністю від 95 к.с. до 220 к. с. ці варіанти підходять для інтенсивної експлуатації в будівельних, дорожньо-будівельних, гірничодобувних галузях. Для покупки за безготівкові, готівкові кошти, в кредит, можете скористатися кнопками на сайті. Оформлення замовлення передбачає вказівку прізвища, імені, контактного телефону та адреси доставки. Якщо плануєте взяти техніку в лізинг, зателефонуйте у Відділ продажів. Після оформлення замовлення техніка приходить кур'єрською доставкою через 1-2 дні в будь-який населений пункт України.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs