Ніякої передоплати!

Огляд новинок сільськогосподарської техніки в 2020 році

Огляд новинок сільськогосподарської техніки в 2020 році

 

Щорічно на територію України поставляється велика кількість сільськогосподарської техніки. Вона постійно вдосконалюється і допрацьовується. У 2020 році нас чекає безліч нових моделей китайських дизельних міні-тракторів і мототракторов, які будуть краще, ніж застарілі. Але найбільше все цікавляться саме трьохциліндровими і чотирициліндровими мінітракторів відомих торгових марок, наприклад, Lovol 244, який має безліч модифікацій на сьогоднішній день.

 

Новинки мінітракторів 2019-2020 років

 

   ·         Мінітрактор Shifeng SF350L. Даний мінітрактор з'явився на початку 2019 року і просто вразив усіх своїми технічними характеристиками і низькою вартістю. Модель має надійний одноциліндровий двигун марки KM188 з номінальною потужністю в 35 кінських сил. Великі задні пневматичні колеса з розміром 9.5х24 істотно збільшили кліренс, тому такій мінітракторів не страшні вибоїни і важкопрохідні ділянки доріг. Єдиним недоліком, як і в інших подібних тракторах є ремінний привід (потужність від двигуна до трансмісії передається за допомогою чотирьох клиновидних ременів). На відміну від 240-ї моделі ця можна працювати грунтофрезою з шириною захвату 160 сантиметрів без особливого навантаження.

   ·         Мінітрактор Lovol 244. Даний мінітрактор мав повну модифікацію всіх робочих вузлів і агрегатів, а також змінився дизайн повністю. На цій моделі встановлений дизельний трициліндровий двигун марки КМ385-ВТ з номінальною потужністю в 24 кінських сили. Охолоджується за допомогою рідини з примусовою циркуляцією. За допомогою електростартера здійснюється запуск техніки, але тільки з вичавленим зчепленням і гальмом (захист від дітей). Встановлено потужний і надійний передній міст, який при необхідності можна відключити механічно. Відмінний трактор за невеликі гроші.

   ·         Мінітрактор ДТЗ 5244 HP. Дана модель на відміну від HPX має вузьку задню і передню гуму, а всі інші технічні характеристики і параметри такі ж. Тому купити мінітрактор Ловол або ДТЗ - вирішувати виключно Вам.

   ·         Мінітрактор DW 244 AN. Ця новинка має безліч схожості з міні-тракторів Orion RD 244: технічні характеристики, дизайн, колеса, гідровиходи і багато іншого. Багато хто навіть називають цей мінітрактор ДВ - Оріон. Але є одне головна відмінність - сервісні центри та обслуговування у DW більш розвинені і розташовані по всій території України.

 

Переваги покупки техніки в нашому магазині

 

   ·         Швидка і безкоштовна доставка,

   ·         Сервіс та обслуговування на вищому рівні,

   ·         Запасні частини на особистому складі,

   ·         Широкий асортимент техніки і навісного додаткового обладнання,

   ·         Якісна консультація клієнтів по вибору техніки.

 

Якщо Ви зважилися купити Lovol 244, ми категорично не рекомендуємо купувати подібну техніку на неперевірених торгових майданчиках і інтернет магазинах. Купуйте в нашому спеціалізованому інтернет магазині, який займається виключно мототехникой і знає в ній толк.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs