Ніякої передоплати!

Оновлкний Скаут Т18 Generation II радує перших покупців

Оновлкний Скаут Т18 Generation II радує перших покупців

Не так давно на українському ринку з'явилися оновлені мототрактора відомої фірми Скаут. Лінійка Generation II вигідно відрізняється від усіх своїх попередників. Збільшена потужність, посилені шасі, наявність топової базовій комплектації - все це вже є в Україні.

Перші покупці мототрактора Скаут другого покоління

Одними з перших нову модель оцінили наші клієнти з Волинської області - щасливих володарів Скаута Т18 Ви можете побачити на фото. Разом з фермером Сергієм ми оглянули щойно придбаний мототрактор і виділили його плюси і ключові відмінності від моделей попереднього покоління. До слова, крім моделі Т18 виробник Скаут оновив моделі Т24 і Т25.

Скаут Т18, Скаут Т24, Скаут Т25 (Generation II) 2019 рік: оновлена ​​модель припаде до смаку всім!

● Перша відмінність, яка відразу ж впадає в очі, - дизайн. Оновлені трактора в фірмовому відтінку металік виглядають акуратніше і сучасніше. Конструктори продумали кожну деталь: був поліпшений дизайн задніх крил, поєднана задня і роздільна передня оптика.
● Тепер глушник розташований вертикально. Це дозволяє збільшити кліренс і знизити ймовірність загоряння трави при роботі. Також значно зменшився шум.
● У піддоні двигуна, КПП і баку гідравлічного масла тепер є магніти, які збирають стружку. Це дозволяє збільшити термін служби кожної деталі окремо і всієї машини в цілому.
● У електросхему додані запобіжники, що також позитивно позначається на роботі і терміні служби трактора.
● КПП оснащена планетарним диференціалом, що не тільки позитивно позначається на прохідності машини, зменшуючи радіус розвороту, але також зберігає якість покришок на належному рівні ще довгий час.
● Маса рами була збільшена, що вирішує проблему її перекосу. Крім того, конструктори посилили шасі і зміцнили деякі елементи. Це дозволило розширити робочий простір водія.

Чому ми радимо купити мототрактор Скаут Generation II?

Всі три моделі Generation II виконані в одному стилі, який поки не має аналогів і може стати візитною карткою бренду Скаут. Якість мототракторов з кожним роком покращується, про що говорять хороші відгуки клієнтів. Незмінною залишається лише цінова політика: все мототрактора Скаут і раніше коштують недорого, тому доступні широкому покупцеві. Кожна з трьох новинок буде відмінним вибором як для приватних господарств, так і для комунальних служб.
Купити Скаут Т18, Т24 і Т25 з доставкою Ви можете в нашому інтернет-магазині Мотокосмос. На всі моделі поширюється гарантія. Для отримання більш докладної інформації зв'яжіться з нашим менеджером.
 
 
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs