Ніякої передоплати!

Новинки магазину Motokosmos доступні для покупки

Новинки магазину Motokosmos доступні для покупки

За традицією, що склалася презентуємо вам останні новинки, які з'явилися в асортименті інтернет-магазину сільськогосподарської техніки Motokosmos. Розповімо про деякі їх переваги і причин, за якими на них безперечно варто звернути увагу.

Новинки серед мото- і мінітракторів

Почнемо з найочікуванішою новинки цього сезону - мототрактора Shifeng SF-240 LUX 2019 року. З одного боку, трактор залишив все краще від попередника. З іншого - тепер він став володарем широкої задньої гуми і шикарного білого кольору. До речі, саме сучасний дизайн все більше привертає втомлених від синьо-червоного асортименту українських фермерів.

Як і аналогічний трактор, він має низку особливостей. Зокрема:

  • Обладнаний сучасним дизельним двигуном марки SF138-2;
  • Максимальна потужність - 24 к.с .;
  • Колеса розміром 9,50-20 і передніми 7-12;
  • Посилена передня балка і в цілому конструкція трактора;
  • Висококласний гума з протекторним малюнком.

Мототрактор безумовно гідний і є одним з найкращих варіантів для сучасного фермера, який хоче отримати максимум функцій за відносно бюджетну вартість.

Якщо ви хочете щось потужніший, то до ваших послуг супер-популярний мінітрактор українського виробництва (збірки) ORION RD 404, розрахований аж на 40 к.с. Такий точно впорається з найскладнішими завданнями, включаючи розробку нових земель і складну заготовку тюків в сіном. Говорячи про його переваги, можна теж виділити кілька ключових:

  • Наявність потужного чотиритактного 4-х циліндрового двигуна;
  • Дворежимний ВВП, розрахований на 500 і 750 об / хв.;
  • Гідропідсилювач керма для більш чіткого і простого управління.

До речі, саме ця модель зараз йде з непоганою знижкою, так що ви можете встигнути не тільки обзавестися класної новинкою, але ще і заощадити при цьому досить пристойну суму в 5 тис. Грн.

Ну і остання новинка, яка надійшла буквально на днях - всім відомий і улюблений Lovol 354 Plus. Тепер з кабіною з і більшими можливостями. Максимальна потужність трактора склала 35 л.с., а в його базу ліг надійний і перевірений двигун марки 4L22BT з 4-ма робочими циліндрами. Модель повнопривідна, колія регулюється, як бонус покупцеві надається повний ЗІП-комплект.

Саме ця модель, тільки минулих років і без кабіни, користувалася великою популярністю серед приватних і державних міських служб. Не дарма виробник залишається одним з найбільш затребуваних в Україні. Якість, якій точно хочеться вірити.

Новинки навісного та додаткового обладнання

Ми не могли залишити вас і без новинок в сфері навесок, а тому вже зараз доступна до продажу бічна роторна косарка для мототрактора КР 1.1 БМТ. Агрегатується з усіма сучасними мототракторамі і відмінно економить час на заготівлю сіна або обробку ділянки. Дає рівний зріз на потрібній вам висоті. До речі, модель дуже проста в установці і обслуговуванні. Навіть якщо у вас невід відповідних навичок, ви легко можете впоратися.

А ось що точно варто уваги, так це заправочна бочка від СКАУТ. Неймовірно корисне доповнення до класичної остастки трактора, коли вам доводиться працювати далеко від дому. Чіпляється до трактора подібно причеп і при цьому може забезпечити паливом на кілька днів. Загалом, якщо ви тільки біля витоків власного агробізнесу, таке обладнання - необхідність.

Нагадаємо, що в рамках інтернет-магазину Мотокосмос завжди є агротехніка в кредит. За необхідності ми допоможемо вам оформити розстрочку на будь-який товар з потрібної вам категорії. Залишайтеся з нами і стежте за новинами. Попереду багато цікавого.

 

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs