Ніякої передоплати!

Новинки 2019 року - Shiefeng SF 240 і SF 244 в вогненно-червоному кольорі

Новинки 2019 року - Shiefeng SF 240 і SF 244 в вогненно-червоному кольорі

Поспішаємо порадувати тих, хто давно придивлявся до тракторів Shiefeng - в магазині Мотокосмос з'явилися потужні, продуктивні моделі SF 240 і SF 244. Тепер вони представлені ще й у вогненно-червоному кольорі - справжній символ сили і могутності. Саме такими рисами володіють перевірені фермерами трактора Shiefeng з новим забарвленням.

Нові трактори SF 240 і SF 244 – яскраві представники бюджетних машин з продуктивною мотором. Моделі оснащені всім необхідним для ефективної роботи з якісним результатом. Вони приваблюють не тільки яскравим червоним кольором, а й гідними для такого рівня технічними характеристиками. Розглянемо кожну машину окремо.

Технические особенности минитрактора Shiefeng SF 240

Shiefeng SF 240 - простий мінітрактор з заднім приводом, побудований на базі рамного шасі і одноциліндрового дизеля з потужність 24 к.с. Двигун обладнаний водяним охолодженням, що продовжує термін експлуатації і дозволяє вести безперервну роботу в велика спека.

Машина працює на ремінному приводі: 3 клиноподібних ременя в постійній напрузі. Комплект ременів прослужить довго, а заміна обійдеться недорого.

Мінітрактор SF 240 відрізняється досить компактними габаритами. Розмір трактора дозволяє працювати в будь-яких умовах, наприклад:

  • в маленьких садах;
  • на тваринницьких фермах і стайнях;
  • між близько розташованими об'єктами (сараями, деревами, кущами і т.д.);
  • в безпосередній близькості від будинків та інших будівель.

Мотор працює в парі з класичною коробкою передач 3x2 + 1. Вдало розташоване зчеплення легко обслуговується. Мінітрактор заводиться за допомогою ручного стартера, що забезпечує плавний пуск в будь-який час року.

Shiefeng SF 244: ще одна функціональна новинка в крутому кольорі

Трактор Shiefeng SF 244 в вогненно-червоному кольорі - поліпшена версія попередньої моделі, яка візуально практично не відрізняється від 240 серії. Габарити техніки зросли всього на кілька сантиметрів, зате колія істотно збільшилася - 1350 мм проти 1170. Також машина отримала великі колеса (6x20 передні і 9,5x24 задні).

Трактор оснащений повним приводом, що разом зі збільшеними колесами значно підвищує прохідність. У міні-тракторів SF 244 встановлений аналогічний з SF 240 дизель з 24 к.с, але коробка тут інша. КПП з формулою (4 + 1) x 2 - більш складний механізм, який ставить трактор на рівень вище.

Новинки  SF 240 і SF 244 в червоному кольорі відрізняються якісною збіркою і міцною рамою. Вони повністю відповідають екологічним стандартам і вимогам до малолітражних тракторів. Технічні характеристики машин дозволяють впевнено застосовувати безліч потужних видів навішування.

Поспішайте оформити покупку на нові, яскраві трактори в магазині Мотокосмос. Ви отримаєте гарантію від виробника і безкоштовну доставку по країні. Кур'єр доставить замовлення до дверей вашого будинку або місця роботи.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs