Ніякої передоплати!

Новинка на українському ринку: трактора WUZHENG і Zoomlion (100-110 л.с.)

Новинка на українському ринку: трактора WUZHENG і Zoomlion (100-110 л.с.)

Український ринок поповнився потужними китайськими тракторами WUZHENG і Zoomlion, які вже встигли пройти сертифікацію, обкатку і дослідну експлуатацію в країні.

WUZHENG поки буде постачати дві основні лінійки своїх машин - «WZ» і «TS», а Zoomlion, вже знайомий багатьом українцям розширює модельний ряд, пропонуючи на наш ринок моделі з потужністю 100-100 «коней».

Оновлення WUZHENG

Компанія WUZHENG продовжує розвивати серію потужних тракторів (від 100 к.с.) Це переважно лінійка «TS», що складається з універсальних, енергоємних машин, які можуть виконувати максимальний обсяг сільськогосподарських робіт: від оранки та сівби, до об'ємної прибирання і транспортування важких вантажів.

Трактори WUZHENG TS1204 мають все необхідне для експлуатації у важких умовах: повнопривідну колісну формулу, чотиритактний мотор з водяних охолодженням і регульовану колію.

Ця модель має потужність від 88 до 120 к.с. і буде відмінно себе почувати в середньому сегменті. WUZHENG TS1404 - більш тягова техніка з шістьма циліндрами і номінальною потужністю від 100 до 140 к.с.

Обидва трактора побудовані на одній і тій же базі. Крім збільшеної потужності мотора оновлення торкнулися:

  • Коліс і габаритів - обидва цих показника зросли;
  • Економічності - витрата палива знизилася на 30 відсотків;
  • Крутного моменту - він збільшився на 25% в порівнянні з минулим поколінням моторів зі стандартом EURO 2.

Для тих, кому не потрібні такі потужні машини, в арсеналі виробника завжди є моделі, на зразок TS504. Це малогабаритний трактор, який буде справлятися з тими ж завданнями, що й великі побратими, тільки на меншій ділянці.

Оновлення Zoomlion

Кілька років тому, ці трактори продавалися в Україні під маркою Chery, саме тому сьогодні назву «Zoomlion» не так сильно поширене.

Виробник продає більше 60-ти моделей тракторів з різними модифікаціями. В каталозі є скромні комунальні машини (12-20 к.с.) і справжні монстри (до 210 к.с.) Більшість моделей, потужність яких понад 100, мають спеціальні кріплення для монтажу здвоєних задніх коліс. Це зменшує пробуксовку на пухкому грунті.

Поки, на українському ринку представлені моделі середніх конфігурацій з потужність 35-50 к.с. Але скоро компанія буде поставляти більш габаритні і набагато більш потужні трактори. Досвід експлуатації машин Zoomlion в Україні дозволяє зробити висновок, що виробник нічим не поступається більш популярним сьогодні китайським конкурентам, на кшталт Foton, DongFeng і ін.

Потужність 100-110 л.с.- це найактивніший сегмент сільськогосподарського ринку в Україні. Обидва виробники це прекрасно розуміють і намагаються в нього увійти. Їм належить серйозне суперництво з більш розкрученими і поширеними брендами з Піднебесної. Що ж, побажаємо їм удачі, адже ці машини дійсно, якісні, потужні і мають досить демократичну ціну.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs