Ніякої передоплати!

Новинка 2019 року вже в продажу: Файтер Т-15

Новинка 2019 року вже в продажу: Файтер Т-15

Оновлений Файтер Т15 - висококласний трактор, створена китайськими інженерами. При розробці машини виробник врахував свій минулий досвід і побажання аграріїв. Як і попередні трактора лінійки, Т-15 об'єднує в собі просунуті характеристики і доступну ціну.

Техніка Файтер давно відома українським фермерам і встигла заробити собі хорошу репутацію. Машини орієнтовані на застосування в фермерських господарствах та приватному секторі, але можуть бути успішно задіяні і в комунальній сфері.

Функціональні особливості Файтер Т15

Конструкція має звичні для такої техніки параметри. Вона поєднує в собі досвід експлуатації декількох аналогічних розробок і власні інновації. Несуча частина виготовлена ​​з товстого металу, який забезпечує стійкість. Щоб переконатися в якості машини, досить поглянути на акуратні зварні шви, які контролюються перед випуском трактора на ринок.

Функціонал будь-якого мiнiтрактора забезпечує навісне обладнання. Навішування взаємодіє з Файтер Т15 завдяки одновекторної гідравліки. Система має 4 положення: вгору, вниз, фіксація і плаваючий режим. Перелік навісного обладнання, яким можна оснастити трактор налічує понад 50 пристроїв різного призначення.

Двигун і коробка передач

Серце Файтер Т15 - одноциліндровий дизельний двигун з горизонтальним розташуванням і потужністю 15 кінських сил. Рідинне охолодження ефективно підтримує робочу температуру. Двигун охолоджується за допомогою води або антифризу. Мотора з 15 к.с. вистачить для повноцінної роботи з потужними навісними пристроями та виконання безлічі завдань.

Коробка передач з сухим однодисковим зчепленням реалізує тягові можливості трактора. Вона оснащена двома рядами передач: зниженим і підвищеним, що в загальному становить 6 швидкостей вперед і 2 назад. КПП дозволяє використовувати блокування диференціала для кожного колеса.

Переваги трактора

Компактний мототрактор Файтер Т15 має зовсім невелику вагу в 410 кг, що робить його незамінним помічником для садових робіт. У поєднанні з регульованою колією (до 1400 мм), техніка підходить для роботи з будь-якими культурами без ризику пошкодити грунт.

Трактор має систему освітлювальних приладів і необхідні для моніторингу датчики. Приладова панель сповістить водія про заряд акумулятора, тиску масла і про температуру рідини в радіаторі.

Плюси Файтер Т15:

  • Компактність - невеликі габарити дозволяють застосовувати трактор для роботи в парниках або в маленьких тваринницьких господарствах;
  • Економічність - конструктивні особливості простого мотора дозволяють помітно заощаджувати паливо;
  • Ціна - мабуть головна перевага трактора, за що багато і полюбили лінійку Файтер.

Файтер Т15 коштує менше 2000 $, що дозволяє застосовувати його дачниками. Машина продається з грунтообробної фрезою в комплекті, завдяки якій ви відразу можете приступати до обробки грунту.

 

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs