Ніякої передоплати!

Нові трактора Shifeng вже в продажу

Нові трактора Shifeng вже в продажу

Бренд Shifeng представив кілька модифікацій своєї техніки. Оновлення отримали всі три серії, які відразу надійшли в продаж. Популярний в Україні виробник тракторів попрацював над зовнішнім виглядом і вдосконалив начинку своєї техніки.

Дизайн нових тракторів подарував їм новий динамічний вид. Сучасний дизайн фар, роздільна решітка і похилий капот помітно змінили силует техніки . Розглянемо три новинки бренду в магазині Мотокосмос.

Shifeng SF244CL

Shifeng SF244CL — молодший представник нової лінійки, який отримав нову зовнішність і редукторний міст. Така опція збільшує тягове зусилля, що розширює можливості трактора.

Новинка працює на базі трьохциліндрового мотора з потужністю 24 кінських сили. Такого показника вистачає для всіх базових робіт на ділянці. Водяне охолодження забезпечує стабільну температуру під час багатогодинної роботи.

Особливості моделі:

  • редукторний міст;
  • повний привід;
  • гідропідсилювач керма.

Всі ці опції підвищують тягу і прохідність. Трактор з гідропідсилювачем відрізняється маневреністю і легко проходить повороти.

Shifeng SF354C

Шифенг SF354C — середня по потужності новинка. Виробник встановив 35-сильний двигун YD485. Цей чотирициліндровий мотор давно зарекомендував себе з хорошого боку.

Незважаючи на потужність, трактор споживає невеликі кількість палива не більше 240 г / кВт. Мотор нового SF354C працює в парі з повнопривідною КПП, яка оснащена сухим однодисковим зчепленням.

Особливість новинки - додатковий гідровиход, що розширює можливості машини. Власник може зробити з минитрактора повноцінний екскаватор, оснастивши його відвалом і ковшем.

Shifeng SF404C

Нарешті, найпотужніше оновлення серед тракторів з 40-сильним двигуном. Shifeng SF404C оснащений великими задніми крилами і сучасною, якісною оптикою.

SF404C працює з важкої навісним обладнанням, начебто трикорпусного плуга. Це дозволяє ефективніше і швидше обробляти поле. Використання потужних інструментів трохи впливає на витрату палива. Але трактор все одно залишається одним з найекономічніших в своєму класі.

Двухдисковое зчеплення забезпечує плавне перемикання передач і підвищує комфорт управління машиною. За зручність водія відповідають ергономічні важелі і м'яке сидіння з амортизаційної основою і регулюванням.

Що вийшло в результаті?

Всі три модифікації виконані в одному стилі. Нове оформлення швидко стало візитною карткою бренду. Також, машини отримали нові сільськогосподарські колеса зі збільшеною шириною.

Виробник постійно відстежує тенденції ринку і підганяє свою техніку під загальноприйняті стандарти. При цьому ціна залишається практично незмінною. Сьогодні, ці трактора ідеально відповідають співвідношенню ціни і якості. Потужні мотори забезпечують хорошу тягу і економію палива. Тому, кожна з трьох новинок буде оптимальним вибором для приватних господарств і комунальних служб.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs