Ніякої передоплати!

Нова лінійка тракторів DW c широкою гумою і дводисковим зчепленням

Нова лінійка тракторів DW c широкою гумою і дводисковим зчепленням

Тракторний парк магазину Мотокосмос поповнився новими моделями DW зі своїми особливостями. Всі новинки об'єднує наявність широкої гуми і дводискового зчеплення.

Малогабаритні машини від українсько-китайського виробника відомі своєю надійністю і практичністю. Крім того, вони відрізняються простотою управління і недорогою ціною, що вигідно виділяє трактора DW серед конкурентів.

Зміни тракторів DW

Пвиробник успішно поставляє 3 модельних ряди, кожен з яких має кілька видів тракторів з відмінними рисами.

Це можуть бути:

  • Повний привід;
  • Ремінна передача;
  • Кабіна;
  • Посилена КПП і т.д.

Цього разу виробник вирішив збільшити колеса і поліпшити зчеплення, роблячи технічні характеристики тракторів більш "люксовими". Зміни відбулися в кожній з трьох серій. Розберемо їх більш детально.

DW 240B

Це модифікована версія минитрактора початкового рівня з двигуном 24 кінських сили. Машина має двухдисковое зчеплення і ремінний привід трансмісії. Технічні характеристики трактора забезпечують йому тягове зусилля - 6,2 кН.

У парі з 24-сильним, трициліндровим мотором працює механічна коробка передач, яка має 8 передач вперед і 2 назад. Розміри передніх коліс становлять 5.50-16, а задніх 9.50-24, що помітно більше, ніж у первісній версії цієї моделі.

DW 244 АНТХD

Середня в оновленої лінійки і найновіша модель. Має таку ж потужність двигуна, як у 240-й серії. На відміну від попередньої моделі в цій серії (AHTD), мотор трохи допрацювали і зробили його більш економічним. Повнопривідна машина має функціональну коробку з дводисковим зчепленням.

Розміри коліс 244 АНТХD: задні 11.2 на 24 і передні 7.5 на 16. Це відмінні показники для сільського бездоріжжя. Такі великі колеса зазвичай мають машини більш серйозного рівня.

DW 404 AC

Третя новинка в каталозі компанії Мотокосмос з сухим дводисковим зчепленням і широкою гумою. DW 404 AC - найпотужніший з усіх нових тракторів, який оснащений 40-сильним двигуном. Така потужність робить машину універсальної для виконання більшості аграрних робіт.

 

Трактор має опалювальну кабіну м комфортне водійське сидіння. Перша дозволяє працювати в будь-який час року, а друге підвищує комфорт роботи оператора. Розмір коліс повнопривідного DW 404 AC повністю ідентичний 244 АНТХD.

Що дають поновлення тракторів DW?

Відмітна особливість дводискового зчеплення - кількість ведених дисків. Механізм дозволяє передавати більший крутний момент. Також, зчеплення має збільшений ресурс в порівнянні з однодисковим аналогом.

Збільшений розмір коліс тракторів дозволяє зробити машини більш стійкими і поліпшити зчеплення з поверхнею. Разом з повним приводом і блокуванням диференціалу, оновлена лінійка тракторів DW отримала відмінну прохідність.

Щоб швидко купити одну з новинок, залиште замовлення на сайті магазину Мотокосмос.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs