Ніякої передоплати!

Потужні квадроцикли: огляд модельного ряду техніки Hisun

Потужні квадроцикли: огляд модельного ряду техніки Hisun
 Потужні квадроцикли: огляд модельного ряду техніки Hisun

Квадроцикл - кращий варіант для любителів екстремальних відчуттів. Чотириколісна мототехніка хороша для пересіченій місцевості і в якості прогулянкового або туристичного транспорту. Компанія Hisun (Хайсан) - найбільший в світі виробник мототехніки класів ATV і UTV. Продукція бренду успішно продається на внутрішньому ринку Китаю і за кордоном (понад 50 країн світу, включно з Україною). Машини мають успіх навіть на ринку США. Сучасний споживач пред'являє високі вимоги до квадроциклів і компанія Hisun повністю їх задовольняє. Крім того, відмінним продажам сприяє оптимальне співвідношення якості і ціни. Якщо ви не знаєте, як вибрати квадроцикл серед популярних моделей Hisun, краще, читайте у статті.

Які вони бувають?

В асортименті компанії Hisun представлені квадроцикли для будь-яких цілей: в каталозі ви знайдете як моделі для їзди по гірській і пересіченій місцевості, так і для спортивних змагань або їзди по бруду. Машини відрізняються великою прохідністю і впевнено справляються із завданням в різних екстремальних умовах. Давайте розглянемо функціональність квадроциклів Hisun на прикладі трьох моделей.

Hisun 300

Квадроцикл Hisun 300 - молодша модель в лінійці. Вона працює на базі чотиритактного дизеля об'ємом 229 см3. Потужність мотора становить 23 кінських сили, що вистачає для більшості завдань. Машина впевнено їде в гору і добре показує себе на піску.

Hisun 500

Як випливає з назви, модель оснащена двигуном об'ємом 500 см3. Машина одразу кидається в очі завдяки своєму динамічному дизайну і ефектному матовому окрасу. Двигун потужністю 35 л.с. працює в парі з автоматичною коробкою передач, що дозволяє водієві сконцентруватися тільки на гострих відчуттях, не відриваючись від поїздки для настройки швидкісного режиму. До речі, квадроцикл можна заводити двома способами: електростартером і кікстартера.

Hisun 800

Хайсан 800 - одна з найпотужніших моделей в лінійці популярних квадроціклів. ВІН Створений для спортивної їзди, что підтверджують потужній 40-сильний мотор и сучасний агресивний дизайн. Двигун обладнань рідіннім охолодження, что гарантує стабільну роботу даже в довгий Спекотно день. Як и квадроцикл 500 Серії, модель доповнено системою електрозапуска. Альо в аварійних сітуаціях, можна скористати Класичним способом - кікстартера.

Який квадроцикл краще з перерахованих вище? Важко відповісти, тому що кожен з них створений для екстремалів різного рівня. Наприклад, малопотужні моделі підходять для туристичних прогулянок і подолання несерйозних перешкод, а техніка з потужністю 30-40 кінських сил може застосовуватися в жорстких, екстремальних умовах. Тому вибирайте варіант, виходячи зі сфери використання і ви точно не розчаруєтеся.

Переваги квадроциклів Hisun

Квадроцикли від китайського виробника Hisun заслужили визнання через їх доступної ціни. При цьому якість збірки і надійність двигуна знаходяться на високому рівні. Крім ціни квадроциклів Hisun ще є, чим вас здивувати. Давайте виділимо їх основні переваги:

  • Покращена спортивна підвіска в потужних моделях;

  • Гідний зовнішній вигляд і стильний дизайн;

  • Якісні матеріали обробки;

  • Компактні розміри;

  • Автоматична коробка передач в більшості машин.

Також виробник подбав про якісні передніх і задніх фарах, що дозволяє управляти транспортом комфортно в будь-який час доби. Шукайте, де купити квадроцикл Hisun? Зверніть увагу на асортимент мотоциклів Мотокосмос. Тут представлені найпопулярніші моделі за приємними цінами. Підкоряйте бездоріжжі разом з доступними і якісними квадроцикламі Hisun.


 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs