Ніякої передоплати!

Мінітрактори Беларус: короткий огляд

Мінітрактори Беларус: короткий огляд

Трактори Беларус - машини з більш ніж піввіковий історією, які виготовляються на Мінському тракторному заводі, тому і мають назву МТЗ. Крім Мінська, їх збирають на Південному машинобудівному заводі, який знаходиться в Дніпрі.

Сучасні «Білоруси»

Сучасні «Білоруси» Ще з часів СРСР трактора МТЗ зарекомендували себе, як надійна техніка для сільського господарства. Але якщо в ті часи, вони були представлені в основному, як просапні, універсальні машини, то сьогодні різноманітність моделей вражає уяву. Залишилися у виробника і популярні з радянських часів моделі. Вони зазнали глибокою модернізацією і можуть скласти гідну конкуренцію тракторів від інших виробників.

Сучасні моделі від легендарного виробника нічим не поступаються багатьом закордонним аналогам, але є більш привабливими за ціною. Машини відповідають всім європейським стандартам і продаються в багатьох країнах світу. Їх якість можна порівняти з багатьма більш дорогими тракторами з Японії, Європи і США. Крім того, вони хоч і стоїть на порядок дорожче китайських машин, але перевершують їх в кілька разів.

Огляд моделей

Розглянемо особливості тракторів Беларус на прикладі машин, представлених в каталозі компанії «Moto-Kosmos»:

  • BELARUS 320.4, 320.4M і 320.5 - практично ідентичні трактора, які мають повні привід і обладнані новим поколінням економічних моторів (35 і 36 к.с.). Відмінності машин помітні тільки в їх габаритах і зовнішніх деталях. Всі три трактора мають однакову вартість.
  • BELARUS 82.1 - одна з модифікацій сучасної версії універсально-просапної радянського трактора МТЗ-80, який має двигун з потужність 81 к.с. з рідинним охолодженням і складну коробку передач. В деталях трактора вгадується його спорідненість з легендарної в СРСР машиною.
  • BELARUS 892 - ще один представник класичної лінійки з 88-сильним двигуном і повним приводом. На відміну від попереднього, він має змінений дизайн і збільшену загальну масу.
  • BELARUS 1025.2 - потужний трактор з сильною гідравлікою, здатний піднімати до 4200 кг. Незважаючи на свою потужність (105 к.с.), двигун добре економить паливо. За викидами шкідливих речовин дизельний мотор відповідає екологічним вимогам щаблі Stage I. Особливості моделі: трансмісія з системою примусової мастила і вал відбору потужності з гідроподжімнимі дисками.
  • BELARUS 1221.2 - найпотужніший з розглянутих нами тракторів МТЗ. Потужність в 130 кінських сил і високий тяговий клас забезпечують виконання завдань будь-якої складності. Ведучий передній міст трактора має планетарно-циліндричні кінцеві передачі. Потужний мотор відрізняється високою екологічністю.

Серед модельного ряду «Беларус» знайти підходящу машину зможе як господар невеликого дачного ділянки, так і власник великого сільгосппідприємства.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs