Ніякої передоплати!

Мінітрактор снегоуборщик: поради щодо вибору

Мінітрактор снегоуборщик: поради щодо вибору

Зимові краси незмінно супроводжуються і сезонними клопотами: сніг завжди приходить раптово і обожнює це робити в великих кількостях. У цю пору виникає необхідність в очищенні дворових доріжок, просторів близько вхідних дверей і гаража, а також інших площ.

Звичайні громадяни озброюються в таких випадках лопатою, міська влада випускають спецтехніку, але коли у вас є мінітрактор, то можна використовувати саме його, поставивши навісний снегоуборщик. Це обладнання складається з широкого корпусу з виходить з нього трубою. Внизу корпусу розташований шнек - апарат, згрібати і измельчающий сніг, а згадана труба - це ротор, що відкидає сам сніг.

Типажі конструкції

    • Шнекові (одноступінчаті) - загрібають і відкидають сніг крізь випускний жолоб шляхом обертання шнека. Цей різновид дуже вразлива для поломок, адже створення необхідної сили для викидання снігу вимагає максимуму швидкості обертання, і в разі потрапляння твердого предмета можливі пошкодження;
    • Шнеково-роторні (двоступеневі) - шнеки загрібають сніг, а потім він викидається в жолоб вже ротором. При такій конструкції шнеки обертаються не так швидко, хоча на швидкість збирання це не впливає. Досконалість такого механізму дозволить відстрочити знос деталей і знизити ступінь ризику аварії.

При русі минитрактора, шари снігу зрізаються ковшем, опиняючись на снігоочисних механізмі. Спіральні ножі обертаються, подрібнюючи сніг і підштовхуючи його до середини корпусу, де він викидається в сопло на дистанцію в 4-12 м. Шнекові ножі з рівною кромкою підійдуть для свіжого і пухкого сніжного покриву, зубчасті знадобляться щоб прибрати заледенілий залежаний сніг.

Підйом і опускання снігоприбирача здійснюється звичайної гідравлікою трактора. Снігоочисник встановлюється для мінітракторів спереду або ззаду, все залежить від ваших цілей. Встановлений ззаду минитрактора снегоуборщик приводиться в рух валом відбору потужності. Причеплений ж спереду снігоочисник, оснащений гідроприводом, вимагає прикріпити гідравлічний насос на вал минитрактора, щоб задіяти гідропривід. Разом з придбаним снігоочисником є ​​і детальна інструкція по його встановленню та демонтажу.

При виборі снігоприбирача, завжди враховуйте потужності і технічні характеристики свого минитрактора, адже часто снігоочисники вимагають машини в діапазоні від 20 до 90 к.с. Само собою, що слід зупинитися тільки на моделях кращої якості, щоб уникнути деформації низькосортного обладнання при подальшій прибирання снігу.

Мінітрактор снегоуборщик - це ще одна грань універсальності вашої робочої машини. Таким чином ви в кілька разів збережете свій час, необхідний для тривалого ручної праці з лопатою, а також заощадите сили. При цьому одна справа очистити двір, а зовсім інша - заледеніло дорогу або велику територію, які найчастіше і оточують середньостатистичних фермерів.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs