Ніякої передоплати!

Мінітрактор Shifeng SF-244 B - короткий огляд сільськогосподарської машини

Мінітрактор Shifeng SF-244 B - короткий огляд сільськогосподарської машини

SHIFENG SF-244B – бютжетная і надійна модель з безліччю можливостей. Є універсальним сільськогосподарським інструментом для виконання польових і комунальних робіт. У зв'язку з розширеними функціями завжди зручний у використанні.

Присутній трехточечная система кріплення навісного обладнання. Вона універсальна і дозволяє використовувати широкий спектр додаткових інструментів. Наприклад, для прибирання снігу взимку можна підібрати відвали, щітки або снегоуборщики. Відзначимо, що кабіни у трактора немає, проте в разі потреби її можна придбати додатково. Хороше зчеплення з дорогою дає якісна гума і малюнок на протекторі.

Активна система рідинного охолодження трактора гарантує безперебійну роботу мотора. Особливо, коли мова заходить про весняно-осінньому сезоні в спекотну погоду.

Трактор Shifeng 244B хоч і малий за габаритами, але може запропонувати широкий спектр можливостей для виконання різних завдань. Відмінна прохідність дозволяє працювати і на дрібних, і на великих ділянках. Це підвищує ефективність роботи.

Також до переваг можна віднести економність витрати дизеля, маневреність, простота управління. Конфігурація КПП виконана за формулою (4 + 1) х2.

Особливості Шифенг SF-244

Серед основних особливостей минитрактора можна виділити потужний двигун, здатний видавати 24 к.с. і розвивати досить великі швидкості. Мотор запускається від електростартера і або вручну. У Вома два режими обертання: 720/1000 об / хв. Двухдисковое зчеплення дозволить йому бути маневреним. Збільшені задні колеса покращують прохідність, а компактні габарити і оптимальну вагу в 1680 кг допомагають водієві в управлінні.

Зручне сидіння і приладова панель з датчиками температури охолоджуючої рідини, кількості мотогодин і напруги гарантують додаткову зручність. Ви без проблем зможете стежити за станом техніки і вчасно проводити техобслуговування.

Навісне обладнання

Конструкція минитрактора благоволить до виконання якісних, легких і швидких робіт. Більшою мірою, завдяки можливості агрегатувати техніку з різним навісним обладнанням. На трактор можна навісити дуже важкі і складні інструменти. І при цьому не втрачається легкість управління сільгосптехнікою.

Техніка може бути укомплектована:

  • Плугами будь-якого корпусного типу;
  • Механічну сівалку;
  • Підгортальниками;
  • Обробними пристроями;
  • Пристосуваннями для збору і посадки врожаю;
  • Боронами;
  • Косарками;
  • Газонокосарками будь-якого типу;
  • Снігоприбиральними машинами;
  • І іншим збиральним обладнанням.

Зазначені вище навісне обладнання дозволяє вичавити від Shifeng 244B по максимуму, роблячи його дійсно універсальним і незамінним інструментом для сільського господарства.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs