Ніякої передоплати!

Мінітрактор з причепом - ідеальний в заготівлі їжі для худоби

Мінітрактор з причепом - ідеальний в заготівлі їжі для худоби

Чи володієте великим приватним господарством з безліччю тварин? Навіщо витрачати час і працювати біля нього вручну, якщо можна повністю модернізувати діяльність? Мінітрактор з причепом - ідеальне рішення в заготівлі корму для худоби. Тепер немає необхідності витрачати час і зусилля - заготовити їжу на зимовий період для тварин - простіше простого.

 

Досвідчені фермери знають, що абсолютно безглуздо експлуатувати габаритну техніку, якщо можна обійтися дрібними конструкціями. Якщо ви є господарем маленького приватного господарства і розводите невелику кількість тварин - використовуйте мінітрактор для заготівлі корму на зиму. З встановленим причепом процес транспортування стане ще зручніше.

Різновиди причепів

Деякі компанії заздалегідь додають в свою конструкцію абсолютно непотрібні доповнення, намагаючись підвищити попит на товари і збільшити їх вартість.

Причепи діляться за кількістю осей. Всього їх може бути 1, 2 або три. На кожну встановлено 2 колеса. Чим важче буде вантаж, тим більше осей потрібно. Для перевезення 1,5 тонн кормових продуктів досить двох осей.

Правила вибору причепа

Перше, на що варто звернути увагу при виборі - масу вантажу, який планується перевозити. Малогабаритне обладнання легко перевезе до 1,5 тонн продукції. Щоб перевозити кормові культури, фермери звертають увагу на причепи від самоскидів.

Пара слів про причепах самоскида. І ще ...

  • Самоскидний причіп підходить для перевезення сипучих матеріалів, тобто будь-який кормової культури. Переваги в автоматичній розвантаженні, яка заощадить час і сили для роботи.
  • Бортовий причіп - широковідоме навісне обладнання, що застосовується для упакованих матеріалів.

Двовісний самоскидний причіп стане ідеальним помічником в приготуванні корму для домашніх тварин. Мінітрактор ідеально впоратися з цією роботою, дозволяючи вам трохи відпочити.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs