Ніякої передоплати!

Мінітрактор Foton Lovol 244 Lux для сільськогосподарських робіт та міських комунальних служб

Мінітрактор Foton Lovol 244 Lux для сільськогосподарських робіт та міських комунальних служб

Трактор відрізняється прийнятною вартістю і високою продуктивністю. Причому він може бути корисний як для фермерських господарств, так і для комунальних служб міста.

 

Трактор можна використовувати в будь-який час року. Він підійде для орних робіт, під час збирання врожаю, для перевезення вантажів, для прибирання вулиць від снігу. Foton Lovol 244 Lux укомплектовується двигуном в 24 л / с, має повний привід. До трактора передбачено різноманітне навісне обладнання. Це дозволяє експлуатувати його як в поле, так і в саду, на будівельних майданчиках і в міських парках.

Основні переваги і характеристики мінітрактора

  1. В даному ціновому сегменті двигун минитрактора не має собі рівних по надійності і якості збірки. Трициліндровий дизельний двигун має вертикальне розташування, він отримав схвалення у багатьох фермерів. Потужності в 24 л / с цілком достатньо для виробництва більшості сільськогосподарських робіт, причому з найрізноманітніших напрямків.
  2. Завдяки повному приводу забезпечується надійне керування трактором навіть в найскладніших умовах. Навіть на важкому і вологому грунті трактор поводиться надійно, зчеплення коліс максимальне.
  3. Багато фермерів віддають перевагу даної моделі завдяки наявності підсилювача керма з незалежним гідравлічним контуром. Керувати трактором не складає труднощів навіть в складних умовах. На вологому грунті він легко розгортається і вписується в поворот.
  4. Трактор має відмінну прохідність завдяки наявності заднього блокуючого диференціала. При необхідності задній міст блокується, повністю виключається пробуксовка.
  5. Наявність передніх противаг. Кожен з них має 54 кг. Це забезпечує стійкість трактора, він відрізняється рівномірним ходом. Завдяки противаги підтримується правильний баланс.
  6. Зручне, м'яке місце тракториста забезпечує високу продуктивність протягом усього робочого дня. Сидіння має всі необхідні регулювання. Воно комфортно і безпечно.

Многие фермеры отмечают современный дизайн минитрактора, для усиления капота используется металлический каркас. Благодаря дополнительному гидравлическому усилителю фронтальный погрузчик устанавливается без особых усилий. К гидравлической системе трактора можно подключить также снегоуборочный отвал. Благодаря такой опции трактор нашел широкое применение в сфере коммунального хозяйства.

Для нормального запуска двигателя имеется система предпускового подогрева. Специалисты также отмечают панель приборов с пятью указателями, эргономическое рулевое колесо и комфортную зону посадки тракториста. Также минитракор обеспечен качественной головной оптикой. Общая масса трактора с утяжелителями составляет порядка 1250 кг. Завод-изготовитель дает годичную гарантию на минитрактор.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs