Ніякої передоплати!

Купити мінітрактор в розстрочку

Купити мінітрактор в розстрочку

Купити мінітрактор в розстрочку з доставкою по Україні

Поняття розстрочки дещо інше, ніж кредиту. У цьому випадку мається на увазі, що клієнт розплачується за мінітрактор та інший товар рівними частинами протягом декількох місяців. Оформлення такої розстрочки хоч і відбувається через кредиторів, з більш низьким відсотком, ніж за кредит. Справа в тому, що «КредитМаркет», АТ «ОТП БАНК», ПАТ «Альфа-Банк», АТ «КБ «ГЛОБУС» є партнерами компанії «Мото Космос». Також лояльні умови, пов'язані та з особливостями розстрочки.

Де можна купити мінітрактор в розстрочку в Україні?

Оформляється розстрочка приблизно за таким же принципом, як і кредит:

  1. Ви вибираєте мінітрактор і оформляєте замовлення.
  2. Далі вам передзвонює менеджер магазину для узгодження умов розстрочки.
  3. Вам телефонують з банку, і пропонують оформити розстрочку на більш лояльних умовах, ніж кредит. Часто пропонується розстрочка без переплати.
  4. Отримуєте доставку і користуйтеся покупкою.

При цьому банки часто пропонують мінітрактор купити в розстрочку без переплат. У цьому випадку доведеться заплатити 30% від вартості товару термін розрахунку до 36 місяців. В крайньому випадку, від вас можуть зажадати додатково оплатити страховку.

Купити мінітрактор в розстрочку без переплат

Розглянемо докладніше, як купити мінітрактор в розстрочку. Вам телефонує менеджер з банку і пропонує розстрочку на наступних умовах.

  1. КредитМаркет. Максимальна сума, яку може видати банк 100000. Термін видачі - 3-36 місяців. Загальні річні відсотки-0,01%. Початковий відсоток від виданої суми-0%. Щомісячні відсотки від суми кредиту 2,5%.
  2. ОТП Банк. Максимальна сума, яка видається банком до 50000. Термін видачі-до 84 місяців. Комісія-0%-3,3%. Страхування для першого кредиту не обов'язково.
  3. Альфа-Банк. Максимальна сума, яка видається банком до 50 тисяч гривень. Термін видачі - до 36 місяців. Оплата за товар частинами під 0,01%.
  4. Глобус Банк. Максимальна сума покупки товару в розстрочку - до 50 тисяч гривень. Термін видачі і процентна ставка визначається індивідуально.

Стандартний набір документів для оформлення розстрочки: паспорт, ідентифікаційний код, довідка або виписка про прописку з мокрою печаткою. Стандартний вік клієнта - 21-70 років.

При цьому відзначимо, що список документів, може бути індивідуальним, в залежності від умов банків. Також банки можуть пропонувати індивідуальні програми розстрочки. Сюди можуть відноситися і програми державної підтримки фермерів і сільськогосподарських підприємств, що мають ще більш лояльні умови для того, щоб взяти в розстрочку мінітрактор, ніж ті, які згадуються вище.

Після того, як підписаний договір, вам приходить техніка безкоштовною кур'єрською доставкою. Є нюанс. Техніка стає повністю ваша тільки після того, як ви повністю розрахуєтеся за неї. До цього вона є предметом застави. Якщо вам потрібна додаткова інформація, за способами отримання розстрочки, звертайтеся до відділу продажів.

Відгуки по статті:
5   2
Написати відгук
    Есть ли возможность взять мини-трактор в рострочки на 36 месяцев начинающему ФГ.
    Есть ли возможность взять мини-трактор в рострочки на 36 месяцев начинающему ФГ.
Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs