Ніякої передоплати!

Купити мінітрактор в кредит в Україні

Купити мінітрактор в кредит в Україні

Купити мінітрактор в кредит

Компанія "Мото Космос" - офіційний дилер, який допоможе швидко придбати будь-який мінітрактор, навіть якщо у вас на неї недостатньо грошей. Для цього пропонується кредити на техніку, а також навісне і причіпне обладнання. Будь-який кредит пропонується на вигідних умовах, які дозволяє швидко придбати техніку. З іншого боку, якщо ви займаєтеся бізнесом в селі або сезонним заробітком, то швидко окупите такі вкладення і зможете отримати перший прибуток за сезон.

Де можна купити мінітрактор в кредит в Україні або 5 причин взяти техніку в розстрочку?

Компанія "Мото Космос «з 2012 року працює з такими банками як» КредитМаркет«, АТ» ОТП БАНК«, ПАТ» Альфа-Банк", оскільки вони пропонують оптимальні умови для видачі кредитів на техніку: нульовий перший внесок, низька річна процентна ставка, терміни повернення від 7 до 36 місяців. Всі вигідні умови можна дізнатися у відділі продажів і від співробітників банку — вашого кредитора.

П'ять причин покупки в кредит:

  • Будь мінітрактор купити в кредит можна без великих вкладів.
  • Процедура кредитування здійснюється протягом 30-120 хвилин.
  • Умови отримання кредиту мінітрактор лояльні, банки здебільшого програм не вимагають довідки про доходи, гарантій поручителів, податкові виписки.
  • Залежно від програми даються до 3 пільгових місяців з 0% процентною ставкою. Терміни оплати кредиту з клієнтами обговорюються індивідуально.
  • Термін кредитування гнучкий і можна оформити до 36 місяців. Таким чином, Ви отримуєте якісну техніку з гарантією і можливість виплачувати суму невеликими частинами.

Працюємо з банками, які не мають приховані платежі, Додаткові банківські послуги, які потрібно оплачувати. Всі умови прозорі.

Як купити мінітрактор в кредит?

Щоб придбати техніку в кредит, ви повинні виконати наступні кроки:

  • Натисніть кнопку поруч з будь-яким товаром» взяти в кредит " на мінітрактор.
  • Випливає форма, куди вносяться такі дані як ім'я, по батькові, прізвище, номер ІПН, дата народження, номер мобільного телефону.
  • Менеджер передає заявку в банк, і кредитний відділ зв'язується, оформляє онлайн кредит.

В іншому випадку, договір на кредит клієнт підписує у відділенні банку, якщо проживає недалеко від установи. Якщо населений пункт знаходиться далеко від банку, то виїжджає кур'єр банківської установи з кредитним договором і двосторонній документ підписується в будь-якому зручному для клієнта місці.

Для підписання договору потрібен мінімальний набір документів: паспорт, іпн, рахунок-фактура, якщо людина пенсіонер, то пенсійне посвідчення. Таким чином, купити в кредит мінітрактор для домашнього господарства і бізнесу сьогодні просто і вигідно.

Додатково ви можете отримати консультацію по кредиту, якщо зателефонуйте у Відділ продажів. Для оформлення кредиту можна зв'язатися з відділом продажів або залишити заявку з вихідними даними (ПІБ, ІПН, телефон, дата народження) і найближчі півгодини Вам передзвонить менеджер.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs