Ніякої передоплати!

Китайський трактор YTO або взяти Case? Чи варто брати? - Motokosmos

Китайський трактор YTO або взяти Case? Чи варто брати? - Motokosmos

Китайський трактор YTO або взяти Case? Чи варто брати?

Топовим світовим виробником є компанія Case якої понад 170 років. Вона випускає, безперечно, якісну продукцію на світовому ринку, які займають різні сегменти. Суть в тому, що навіть трактор Case випускається на одному із заводів в Китаї, при цьому на ринку він все одно себе позиціонує як американська техніка. Якщо у вас є зайві 5-10 мільйонів гривень, то спокійно купуйте трактор Кайс. Якщо ні, то зверніть увагу на більш бюджетний YTO який порівняємо з Кейсом, але виробляється на державному заводі КНР.

Сільськогосподарська техніка YTO випускається в Китаї з 1965 року. Примітно, що для створення перших тракторів в 1960-х років і передачі досвіду були запрошені фахівці Харківського тракторного заводу.

З 2000-х років дані Трактори стали імпортуватися в Україну. Багато аграрні підприємства, Будівельні компанії, комунальні служби оцінили перші екземпляри.

Аналіз модельного ряду YTO

Може трактор YTO, але порівняємо по потужності, функціональності з Кейсом і іншими європейськими та японськими, корейськими аналогами.

Мінітрактори

У цю лінійку відносяться моделі від 24 до 50 к.с. перерахуємо їх.
Мінітрактор YTO SK 244 є комплектація з кабіною і всіма зручностями і без кабіни. Потужність мінітрактора 24 к.с. підходить для обробки тепличних ділянок, дрібного підприємництва. Рекомендують для обробки полів до 10 га.

Мінітрактор YTO SK 354-модель потужністю 35 К.С. є гідропідсилювач керма, всі комфортні умови для роботи водія, в тому числі і кондиціонер. Підходить для обробки полів до 15 га.

Трактори YTO -454, YTO-MF504, EME 504. Перша модель оснащена двигуном 45 к.с., дві наступні – ДВС по 50 к. с. ціни можуть відрізнятися від конструкційних поліпшень і заміщення деяких китайських вузлів європейськими аналогами, що позначилося на підвищенні тривалості моторесурсу, продуктивності.

Трактори середньої потужності

Тут ми умовно виділили трактори з 80-130-сильними двигунами. Сюди відносяться моделі:

  • YTO-X804-80 к. с.
  • YTO EX 854 – 85 к. с.
  • Польовий YTO-X904, Садовий YTO-MK904G-90 к. с.
  • YTO-LX954 і більш вдосконалена модель з турбованим двигуном і інтеркулером YTO, ELX1054-105 к. с.
  • YTO ELY1204, YTO – X1204 зі спрощеною механікою, німецької збірки FarmLead FL 1204-120 к. с.
  • Трактор YTO EX1304 – 130 к. с.

Трактор Йота потужністю 105 к.с. і вище оснащуються двигунами з турбонаддувом. Моделі однакової потужності можуть відрізнятися за вартістю. Є моделі якісної, але стандартної комплектації або ж внесені Конструкційні поліпшення в двигуні, трансмісії, ходової, з імпортозаміщенням європейськими компонентами.

Потужні трактори

Сюди відносяться моделі, які використовують для роботи на великих полях від 40 до 200 га, в будівництві доріг і великих виробничих інфраструктурних об'єктів, комунальному господарстві, де потрібно виконання великих обсягів робіт.

Представлена лінійка тракторів:

YTO EX 1404 – 140 л. с.
YTO ELG 1604 – 160 л. с.
YTO ELG 1754 – 175 л. с.
Всі моделі користуються популярністю у аграріїв, будівельних компаній, комунальних організацій, лісових господарств та інших галузях.

На сайті ви можете купити будь-яку з моделей по передоплаті, післяплатою, в кредит. З усіх питань звертайтеся до відділу продажів.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs