Ніякої передоплати!

Яку косарку вибрати на мінітрактор?

Яку косарку вибрати на мінітрактор?

Перед багатьма фермерами стоїть завдання щодо своєчасної заготівлі кормів для тварин. Адже вчасно скошена трава зберігає більше користі і поживністю, що позитивно відіб'ється на стані здоров'я вашого худоби.

Різновиди косарок для мототрактора

    • Роторні (дискові) - вважаються більш досконалими, застосовуватися почали порівняно недавно. Сутність механізму: диски з прикріпленими ріжучими ножами обертаються один на одного. Такий підхід дає можливість не просто скосити сіно, а й слажівать його в зручний ряд, а це робить подальшу прибирання трави набагато комфортніше. Такі установки легко обслуговуються, а ножі турбот не доставляють: в разі зустрічних перешкод вони складаються під відтворити диск ламаючись. Однороторні апарати складуть траву в одну сторону від себе, а двохроторннім - по центру між собою. Доступність вибору способу кріплення: причіпний, навісний, полунавесной - розширює кількість сумісних моделей міні-тракторів. Приєднуються коси прямо до ВВП або через ремінь до шківа двигуна. Установка «лиж» зробить можливою роботу на нерівних ділянках, а проштовхують траву барабани дозволять косити навіть грубі рослини. Це дуже стане в нагоді при збиранні чагарників або дорожніх узбіч.
    • Сегментні - мають застарілим, але безпечним і досить продуктивним механізмом, зокрема, при неоднаковому рельєфі полів. Їх суть така: застосовуються нерухомі пальці і рухомі ножі, зрізують захоплену траву. Недоліком можна вважати необхідність додаткового прибирання сіножатей граблями, адже трава не складається так, як в роторних косах, а також складність обслуговування. Вони підійдуть для значних полів за рахунок своєї переваги: ​​серед них переважає бічне розташування - це не мне рослини і повністю скошує їх. Розташування стрижуть деталей паралельно поверхні поля дозволяє їм копіювати нерівності землі. Кріплення аналогічно роторним кіс і залежить від конкретної марки.

При безпосередній покупці сінокосарки зверніть увагу на такі параметри:

    • Ширина захоплення рослинності;
    • Показники потужності;
    • Максимальна висота трави;
    • Спосіб косіння і укладання;
    • Додаткові опції.

Косілки до мототрактора малої потужності вистачить для прибирання двору або галявини, а трактора необхідно мати двигун 12-20 к.с. Для масивної заготівлі кормів краще взяти апарат потужніший.

Моделі для состріганіе високих трав мають мінімум висоти скоса в 20 см. Для очищення прибудинкової території візьміть косу, в якій мінімум висоти острогу 5 см. При необхідності є косарки не тільки для сіножатей, але, і щоб мульчувати рослинність. Конструкція з опцією покосу для вашої зручності сформує сіно в покіс або валку. Додатковими можливостями в нових моделях можуть бути травосборник і граблі для мототрактора.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs