Ніякої передоплати!

Як вибрати мінітрактор для дому та саду?

Як вибрати мінітрактор для дому та саду?

Як вибрати мінітрактор для дому та саду?

У сільському господарстві та на дачних ділянках для обробки землі і збирання врожаю застосовують мінітрактор. За статистичними даними більше 50 відсотків міських жителів мають дачу із земельною ділянкою. Як правило, має місце бути також сад. Відпочинок в літній час на дачі стає незабутнім і дуже ресурсним, так як природа, Домашні фрукти і овочі, чисте повітря надають свій вплив. Але для утримання цієї ділянки потрібно докласти чимало зусиль. Спростити завдання можна, купивши мінітрактор для саду.

Чим буде корисний мінітрактор?

Крутий мінітрактор для саду - повноцінна агротехнічна машина з компактними розмірами. Її обладнають трициліндровим двигуном з потужністю від 18 к.с. в асортименті можна побачити обладнання, що функціонує від бензину і дизеля. Важливою деталлю кожного мінітрактора є універсальне кріплення для навісного обладнання. На нього встановлюється додаткова техніка, яка розширює функціонал транспорту.

Функції, які можна виконувати на садовій і дачній ділянці за допомогою мінітрактора:

  • Покіс трави. Це актуальна тема для багатьох дачників. Трава росте дуже швидко, не обов'язково купувати окремо газонокосарку, мотоблок та інші сільськогосподарські обладнання. Можна замовити мінітрактор для саду і виконувати безліч завдань за допомогою одного агрегату.
  • Прибирання території від снігу та сміття. Є навісні обладнання, за допомогою яких можна виконувати на мінітракторі ці функції.
  • Обробка грунту в городі та саду. При агрегатуванні з плугом, бороною, культиватором можна легко обробляти грунт на своєму городі і садовій ділянці.

Мінітрактор для саду купити б / у або новий

В інтернеті можна побачити багато оголошень з пропозиціями вторинного у використанні сільськогосподарського обладнання. Купувати новий і б/у варіант, питання неоднозначне. Необхідно зважити всі ЗА і проти, оцінити можливі ризики, пов'язані з покупкою старого агрегату. Безумовно, є досить хороші пропозиції від продавців з невеликим мотопробігом. Але гарантій ніяких при покупці старого мінітраткора ніхто не дасть. Тому це завжди ризиковано.

Які ризики придбання б / у мінітрактора:

  • Умови використання – точних достовірних даних ніхто не скаже, А довіряти на слово продавцям торгових майданчиках несерйозно;
  • Знос ходової частини - від цього фактора залежить, скільки прослужить транспорт, дізнатися можна тільки, найнявши експерта-оцінювача;
  • Відсутність запчастин на конкретну модель - деякі Б / У варіанти досить складні в обслуговуванні, і знайти запчастини для них буває важко.

Набагато безпечніше купити мінітрактор для саду і будинку вітчизняного або відомого китайського виробництва в абсолютно новому стані. Тим більше що при покупці надається гарантія на 12-36 місяців.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs