Ніякої передоплати!

DW 244 AHTXC - один з кращих мінтракторів в Україні

DW 244 AHTXC - один з кращих мінтракторів в Україні

Новий DW 244 AHTXC - модифікація попередньої моделі 244AHTX, яка придбала кабіною з метою підвищення комфорту оператора машини. Завдяки цьому, новинка моментально викликала жвавий інтерес серед українських аграріїв.

Мінітрактор досить універсальний. Застосовувати трактор можна не тільки для обробки поля, але і для комунальних або будівельних робіт. Працювати на тракторі тепер можна і в зимовий період.

Розглянемо докладно технічний потенціал нового мінітрактора.

Двигун

Як і попередник, новинка працює на базі трехцілінлрованого дизеля - КМ385ВТ. Цей мотор вже давно зарекомендував себе як надійний, продуктивний і економічний агрегат.

Двигун з потужністю 24 кінських сили доповнений водяним охолодженням і електростартером. Перша опція забезпечує стабільний температурний режим, а друга безпечний запуск машини.

КПП и трансмісія

Завдяки сухому однодискове зчеплення, зміна передач  відбувається чітко і плавно. Класична КПП з формулою (4 + 1) x2 підтримує реверсний режим для більш зручної роботи.

Привід і блокування диференціала

Мінітрактор обладнаний повним приводом для більш впевненої роботи на складному грунті. Підключається передній міст значно підвищує прохідність. Блокування диференціала покращує курсову стійкість і знижує пробуксовку.

Гідравлічна система

Трактор оснащений двоконтурної гідравлікою, що дозволяє застосовувати дві навішування одночасно. Задній механізм піднімає до 414 кг. Вал відбору потужності працює зі швидкістю 540/720 оборотів в хвилину.

ГПК і барабанні гальма

Виробник DW продовжує лінійку функціональних мінітракторів з гідропідсилювачем керма. ГУР істотно полегшує управління важчим за рахунок кабіни трактором, а барабанна гальмівна система скорочує радіус розвороту. Це робить техніку маневренішою.

Комфортна робота з новим DW 244 AHTXC

Ключове нововведення моделі - кабіна. Це велика конструкція з оглядом на 360 градусів. Вона забезпечує хорошу вентиляцію в літню пору і не дасть водієві замерзнути взимку. Опалення дозволяє довго працювати на вулиці навіть в сильний мороз.

 

Для оператора передбачено регульоване сидіння з амортизаційної основою. Ергономічний кермо доповнений зручно розташованими важелями управління. Панель приладів містить всі важливі датчики, які показують рівень масла, заряд акумулятора, кількість мото-годин і інші важливі дані.

 

Також, мінітрактор DW 244 AHTXC  комплектується освітлювальними приладами:

  • фари ближнього і дальнього світла;
  • поворотники;
  • габарити.

Це дозволяє безпечно пересуватися по місту. Техніка відмінно підходить для транспортування важких причепів і невеликих автомобілів. Трактор відрізняється доступністю і економно витрачає паливо.

Для вигідної покупки мінітрактора в магазині Motokosmos залиште заявку на сайті. Менеджер зв'яжеться з вами і уточнить деталі замовлення.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs