Ніякої передоплати!

Для чого потрібен мототрактор в сільському господарстві

Для чого потрібен мототрактор в сільському господарстві

  

Кожен власник фермерського господарства та земельної ділянки повинен мати вдома сільськогосподарську техніки та навісне обладнання до неї для проведення необхідних робіт, наприклад, мінітрактор Булат Т22. Адже впорається вручну без допоміжних пристроїв буде вкрай складно і навіть неможливо. Останнім часом мототрактора завоювали довіру практично у всіх регіонах України. Вони мають ряд переваг і недоліків в порівнянні мінітракторів.

 

Переваги та недоліки китайських мототракторов

 

Багато хто знає, що мототрактор був сконструйований на базі дизельного мотоблока з водяним охолодженням. Мототрактор як і мінітрактор призначений для проведення ряду складних, не під силу людині завдань по: обробці земельних територій до 5 гектар, посадці, підгортання і збору врожаю, підготовки дров і корму для тварин на зимовий період часу, транспортуванні малогабаритних вантажів і багато іншого.

Ціни на мототрактор Булат на порядок нижче ніж на будь-який мінітрактор з валом відбору потужності. З мототракторамі в комплекті поставляється ще і навісне обладнання: почвофреза від 120 до 140 сантиметрів, а також однокорпусний або двокорпусний плуг. Це основне навісне обладнання, яке необхідно для підготовки земельної ділянки до посадки коренеплодів. Додатково є безліч іншого інвентарю: окучники, картофелесажатель, картофелекопатели, обприскувачі, причепи, роторні та сегментні косарки, навантажувачі фронтальні, граблі механічні, культиватори, плоскорізи, адаптери, овочеві та зернові сівалки, навіси від сонця, борони і багато іншого. На минитрактора з ВВП (валом відбору потужності) таке обладнання набагато дорожче. Але є і недоліки, один з головних є надійність і довговічність мототракторов. Вони працюють на базі одноциліндрових дизельних двигунів, тому передача потужності від мотора до трансмісії здійснюється за допомогою декількох клиновидних ременів з профілем «Б». Трансмісії після безлічі модернізацій мають кілька слабких місць, які як правило часто виходять з ладу: це диференціал і первинний вал. Вартість запасних частин низька, але робота і час очікування їх буває велика, тому якщо є необхідність купити мототрактор Булат, необхідно ретельно дивитися на технічні параметри і особливості його трансмісії і двигуна.

 

Купівля мототрактора в нашому інтернет магазині

 

      ·         Доставка. Ми доставляємо нашу техніку по всій території України безкоштовно протягом 24 годин з моменту оформлення замовлення.

      ·         Гарантія. На всю продукцію, що продається надається гарантія терміном на 12-36 місяців.

      ·         Асортимент. Так як ми працюємо з усіма відомими і надійними представниками торгових марок - у нас на сайті представлений широкий асортимент сільськогосподарської техніки.

      ·        Консультація. У нашому інтернет магазині працюють тільки кваліфіковані фахівці, які без праці допоможуть Вам булат купити Київ або в будь-якому іншому населеному пункті України.

      ·       Ціни. У нас найнижчі ціна на всю представлену сільськогосподарську продукцію і додаткове навісне і причіпне обладнання до неї.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs