Ніякої передоплати!

Купівля тракторів компанії МТЗ в Україні

Купівля тракторів компанії МТЗ в Україні

 

На сьогоднішній день вибір сільськогосподарської техніки в Україні досить великий. Можна купити мінітрактор японського, корейського, індійського, китайського, а також білоруського виробництва. Ні для кого не секрет що найпопулярнішою і затребуваною є сільгосптехніка білоруського мінського тракторного заводу (МТЗ). Ціна на цю техніку трохи вище ніж на китайські аналоги. Тому мало хто може дозволити собі купити трактор Беларус 82.1 без кредиту або лізингу.

Наша компанія «Motokosmos» є офіційним дилером тракторів МТЗ (Беларус) в Україні. У нас Ви можете придбати одну з моделей виробництва мінського тракторного заводу з безкоштовною доставкою по всій території України.

У нас є кредитні та лізингові програми з мінімальними процентними ставками, щоб при покупці трактора МТЗ (BELARUS) 320.4 наші клієнти не переплачували за товар за кредитними відсотками.

Сума переплати при купівлі в кредит залежить від декількох факторів: вибір банку, сума першого внеску, а також термін кредитування. Наша компанія співпрацює з багатьма банками, але найвигідніші: «OTP банк», «Альфа-банк» і «Кредит маркет».

 

Купити трактор BELARUS (МТЗ) 892 в ОТП Банку:

 

Умови кредитування:

·         Термін видачі: від 1 до 24 місяців;

·         Річна ставка - 0,01%;

·         Щомісячна комісія - 0%;

·         Разова комісія - 15%;

·         Початковий внесок: від 0% до 80%;

·         Обов'язкова страховка - відсутня;

·         Сума кредитування від 1000 до 200000 грн.

 

Для того, щоб подати заявку на кредит в цьому банку - необхідно оформити замовлення на нашому сайті або набрати нашим кваліфікованим фахівцям з будь-якого телефонного номеру на сайті. При оформленні необхідно мати з собою паспорт, ідентифікаційний код, бути віком від 21 до 69 років, а також мати офіційне працевлаштування.

 

Купити трактор МТЗ (Беларус) 422.1 в кредит (Альфа банк):

 

Умови кредитування:

·         Термін видачі: від 1 до 36 місяців;

·         Річна ставка - 0,01%;

·         Щомісячна комісія - 0%;

·         Разова комісія - 0%;

·         Початковий внесок: від 0% до 80%;

·         Обов'язкова страховка - відсутня;

·         Сума кредитування - до 100000 грн;

·         Час оформлення кредиту - 20 хвилин.

 

Для оформлення кредиту на трактор Беларус в Альфа банку потрібно паспорт, ідентифікаційний код, вік від 21 до 70 років, офіційне працевлаштування. Тільки в Альфа банку можна купити трактор МТЗ BELARUS 320-5 в кредит в онлайн режимі, без відвідування відділення.

 

Трактори ТМ Беларус відмінно себе зарекомендували себе на території України як надійні і перевірені часом інструменти для здійснення ряду комунальних і сільськогосподарських завдань. Як правило, щорічно велика кількість техніки прибирають дороги і тротуари від снігу та бруду. Але цю техніку не рідко можна зустріти при обробленні великих за розміром земельних ділянок.

 

Переваги тракторів МТЗ (BELARUS):

 

·         Двигун. На все минитрактора МТЗ (Беларус) встановлюються якісні та перевірені часом дизельні двигуна з номінальною потужністю від 35 до 130 кінських сил. Охолоджуються за допомогою рідини. Запуск здійснюється за допомогою електростартера. Тому даний вид техніки можна використовувати як в холодну, так і в жарку погоду. Встановлені кабіни з опаленням на техніці не дають користувачеві замерзнути при проведенні робіт в зимовий період часу.

·         Трансмісія. Цей робочий вузол на будь-якої сільськогосподарської техніки є найголовнішим, адже від нього залежить прохідність, швидкість пересування, а також можливість встановлювати важке і громіздке навісне і причіпне обладнання. Трактори МТЗ завжди славилися надійними і якісними КПП.

·         Вартість обслуговування. За ціною на сервісне обслуговування трактора МТЗ несуттєво відрізняються від китайських аналогів, а в більшості випадків ремонт обходиться навіть дешевше. Це є одним з головних переваг трактора Беларус 1221.2.

·         Різноманітність навісного обладнання. На сьогоднішній день налічується більше 200 видів навісного та причіпного обладнання, яке може використовуватися з тракторами МТЗ: плуги, окучники, культиватори, борони, причепи, подрібнювачі гілок, фронтальні навантажувачі, обприскувачі, зернові сівалки, роторні косарки, сегментні косарки, овочеві сівалки, грунтофрези , картофелесажатель, картофелекопатели, екскаваторні установки, ямобури, викорчовувач пнів, лопати відвал, шнекові снегоуборщики, розкидачі добрив і піску, щітки підмітальні, прес підбирачі, мульчувачі і багато іншого.

·         Гарантійні зобов'язання. На всю сільськогосподарську продукцію «Мінського тракторного Заводу» надається 12 місяців гарантії або 500 мотогодин з моменту придбання техніки.

 

Наша компанія радить купувати сільськогосподарську техніки Беларус (МТЗ) тільки в перевірених і надійних магазинах. У нас сільгосптехніка BELARUS завжди в наявності. Для замовлення та консультації звертайтеся до нашого Call-центр де Вас проконсультують кваліфіковані фахівці.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs