Ніякої передоплати!

Вирощування картоплі в Україні, з чого варто починати

Вирощування картоплі в Україні, з чого варто починати

  

В Україні завжди було популярним і прибутковим займатися вирощуванням картоплі, як для особистих потреб, так і на продаж. Для себе на території до 20 соток можна впоратися і самому за допомогою ручного інструменту і додаткових пристосувань. А ось на земельних територіях від 1 гектара необхідний мінітрактор із спеціальним асортиментом навісного та причіпного обладнання. Багато хто задається питанням: який мінітрактор і яке навісне обладнання краще купити? Насправді необхідно відштовхуватися від потреб і розміру ділянки.

 

Мінітрактор Шифенг для вирощування картоплі

 

Мототрактор Shifeng SF за відгуками багатьох власників фермерських господарств відмінно підходять для вирощування картоплі. Вони працюють на базі одноциліндрових чотиритактних дизельних двигунів марки KM138-2, які відмінно проявили себе на ринку України за останні 5 років. Вони мають відмінну надійністю і можуть працювати як літній спекотний період, так і в холодну зимову пору. Відмінною особливістю такого двигуна для міні-тракторів є наявність помпи і додаткового радіатора охолодження. Обладнані вони електричним стартером зі спеціальним редуктором, тому запуск завжди плавний і бездоганний. Потужність від двигуна до трансмісії передається за допомогою чотирьох клиновидних ременів з профілем «Б», які набагато коротше, ніж на мототракторахПросто купити Shifeng SF-220 недостатньо, оскільки потрібно ще і навісне обладнання.

 

Навісне обладнання для обробки картоплі до мінітракторів

 

   ·         Підготовка ґрунту. Першим що необхідно придбати це плуг і грунтофрези. Ширина і кількість корпусів на плузі залежить від потужності і можливості техніки. Як правило це почвофреза з шириною захвату до 160 сантиметрів і плуг з 2-ма або 3-ма корпусами.

   ·         Посадка. Для посадки картоплі можна використовувати як однорядну, так і дворядну картоплесаджалку. Також бувають випадки, коли трактори в перших прохід роблять борозну, кидають картоплю, а після закопують спеціальними підгортальниками, які можуть бути використані в майбутньому для підгортання.

   ·         Обробка і підгортання. Для підгортання використовуються як дискові, так і стрілчасті окучники. Звичайно потрібно здійснювати підгортання більше 3-4 разів за сезон. У суху погоду здійснюють зрошення за допомогою спеціальних навісних або причіпних обприскувачів, також за допомогою цього обладнання можна знищувати всіляких шкідників, які поїдають коренеплоди. Плоскорізами виконують прополку. 

   ·         Збір врожаю. Вибирати коренеплоди можна за допомогою картоплекопач, які бувають трьох видів. Універсальні лапи, вібраційні, а також транспортерні. Найнадійнішим і надійним є останній вид, але вартість його також вище за всі інші. Мототрактора Shifeng SF-220 може працювати з усім перерахованим вище причіпним та навісним обладнанням.

 

Переваги придбання техніки в нашому онлайн магазині

 

   ·         Доставка. Тільки наша компанія здійснює безкоштовну адресну доставку спеціальним транспортом протягом 24 годин з моменту оформлення замовлення.

   ·         Ціни. Вартість на техніку і додаткове обладнання істотно нижче в порівнянні в іншими онлайн магазинами і торговими виставковими майданчиками.

   ·         Сервіс та гарантія. У нас продається тільки сертифікована сільськогосподарська техніка, тому на все надається гарантійний талон терміном від 14 днів (на навісне обладнання) до 36 місяців (мототрактора, минитрактора).

   ·         Асортимент. Так як ми працюємо з усіма відомими дистриб'юторами сільськогосподарської та будівельної техніки, ми можемо похвалитися широким асортиментом на будь-який смак і гаманець.

   ·         Консультація. Для того щоб ми могли Вам допомогти з вибором минитрактора, наприклад, Shifeng SF-220 Вам необхідно подзвонити в наш офіс для консультації з кваліфікованим менеджером.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs