Ніякої передоплати!

Файтер дивує! Модель Т-240 - перший мототрактор з ВВП і триточковим механізмом

Файтер дивує! Модель Т-240 - перший мототрактор з ВВП і триточковим механізмом

 

Відомий виробник сільськогосподарської техніки Файтер представив перший мототрактор з ВВП і триточковим механізмом. Модель Файтер Т-240 відразу ж припала до смаку всім, хто стежить за асортиментом універсальних мототракторов за невисокою ціною. Чим же ще він так примітний? Читайте далі!

Новинка 2019 року може стати хітом модельного ряду Файтер. Виробник взяв усе найкраще від моделей-попередників і врахував всі побажання фермерів. Характеристики нового Файтер Т-240 роблять його ідеальним варіантом як для сільськогосподарської, так і для комунальної сфери.

 

Особливості та переваги мототрактора Файтер Т-240 2019 року

 

Файтер Т-240 відрізняється від всіх інших мототракторов наявністю шестіпазового вала відбору потужності з прямокутними шлицами (540/720 обертів / хв) і трехточечного механізму навішування. Це значно розширює сферу застосування машини і відкриває абсолютно нові можливості для аграріїв.

Великою перевагою мототрактора є комплектація: він поставляється з мінітракторной грунтофрезою з карданом під трехточкі.

Мототрактор оснащений дизельним чотиритактним двигуном ZS1115 фірмової розробки, який розташований горизонтально. Його потужність 24 кінських сили. Для запуску двигуна передбачений електростартер, можливий також ручний пуск. Щоб уникнути перегріву, встановлена ​​система примусового рідинного охолодження. Цей момент дозволяє мототрактору без проблем працювати навіть при великих навантаженнях, підтримуючи при цьому стабільний температурний режим.

Механічна коробка перемикання передач виготовлена ​​за класичною схемою (3 + 1) х2, що забезпечує 6 передач переднього ходу і 2 заднього.

Передні колеса розміром 6,0 "х12", задні - 7,5 "х16 оснащені шевронним візерунком у формі літери V або, як ми звикли його називати," ялинка ". Це гарантує найкраще зчеплення з усіма типами ґрунту при будь-яких погодних умовах.

Колісна формула 4х2 (задній привід) робить мототрактор маневреним.

Рама Файтер Т-240 виготовлена ​​з товстого металу, що робить мототрактор ще більш надійним і підвищує безпеку оператора.

Звичайно, Вас приємно порадує дизайн і професійна світлотехніка: мототрактор обладнаний передніми і задніми фарами, фарами дальнього і ближнього світла, поворотниками і габаритними вогнями. Це дає можливість працювати навіть в темний час доби.

Крім того, конструкцією передбачені дзеркала заднього виду і звуковий сигнал, що полегшує роботу оператора і робить використання мототрактора більш безпечним.

 

Вся техніка, представлена в інтернет-магазині Мотокосмос, продається з гарантією від виробника. Ми здійснюємо безкоштовну доставку власної транспортною компанією в найкоротші терміни. Щоб купити мототрактор Файтер Т-240, зв'яжіться з нашим менеджером або залиште заявку на сайті.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs