Ніякої передоплати!

Мінітрактор Shifeng SF350L - радість для всієї родини!

Мінітрактор Shifeng SF350L - радість для всієї родини!

 У цьому році на нашому сайті з'явилася новинка - мінітрактор Shifeng SF350L! Він швидко завоював популярність, що зовсім не дивно, з огляду на його технічні характеристики і привабливу вартість.

 

Чому ж Shifeng SF350L такий хороший?

Мінітрактор Shifeng SF350L ідеально підходить як для сільськогосподарської, так і для комунальної діяльності. Він оснащений одноциліндровим двигуном потужністю 35 кінських сил, системою охолодження двигуна на рідинної основі і заднім приводом з колісною формулою 4х2. Крім того, у минитрактора є блокування диференціала, що робить його маневреним і покращує прохідність, незалежно від умов. Обов'язково варто звернути увагу на широку, міцну гуму з протекторним малюнком, яка забезпечує зчеплення з будь-якими поверхнями і робить машину більш стійкою.
 
Крім того, оновлена ​​модель стала ще простіше в управлінні. У цьому вже переконалися наші покупці з Львівської області: фермер Олексій з його прекрасними онуками, яких Ви бачите на фото. Олексій зазначив, що Shifeng SF350L легко агрегатується з самим різним навісним обладнанням, що значно розширює його функціонал. Тепер у покупця є універсальна машина для обробки грунту, посівних робіт, збору врожаю, заготівлі сіна.

 

 

Як купити мінітрактор Shifeng SF350L ?

 

Якщо Ви підшукуєте потужний мінітрактор, який здивує Вас широким функціоналом і в той же час не вдарить по кишені - зверніть увагу на Shifeng SF350L! Служба доставки інтернет-магазину Мотокосмос привезе машину прямо до Вашого дому на радість всій родині і сусідам!
Для більш докладної консультації зв'яжіться з нашим менеджером.
 

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs