Ніякої передоплати!

Рейтинг кращого навісного обладнання для міні-тракторів в 2019 році

Рейтинг кращого навісного обладнання для міні-тракторів в 2019 році

Компактний міні-трактор українського виробництва - відмінне рішення для малого приватного господарства. Але без спеціальної навішування така машина - всього лише засіб пересування. Щоб розширити функціонал техніки, застосовується навісне і причіпне обладнання.

Для підключення навішування необхідно спеціальне гідравлічний пристрій. Більшість сучасних мінітракторів оснащено гідравлікою, яка працює в декількох положеннях. Вона піднімає, опускає і фіксує інструмент. У більш просунутих моделях є плаваючі положення.

Ми вирішили впорядкувати популярне навісне обладнання в 2019 році і детально його розглянути.

Плуг

Компактний плуг для мінітрактора - один з ключових інструментів. Він легко обробляє грунт на різну глибину. Існує 3 основних типи такої навішування.

  • Дискової. Застосовується на вологих ґрунтах і ділянках з підвищеним вмістом грубих коренів. Конструкція інструменту складається з ріжучих дисків напівсферичної форми.

  • Оборотний. Дозволяє розгортати обладнання без розвороту трактора. Конструкція у вигляді трикорпусного лемеші ефективно перевертає і розпушує грунт.

  • Роторний. Найсучасніша модифікація, виконана з рухомим валом, що дозволяє захопити більше робочої площі. Інструмент досить глибоко опрацьовує грунт.

Почвофреза

Ґрунтова фреза незамінна в сільськогосподарських роботах на малих ділянках. Вона підходить для обробки грунту, за умови, що в ньому немає каменів і товстих коренів. Інструмент розпушує і перемішує грунт, знищуючи бур'яни.

По суті почвофреза замінює лопату. Але з її застосуванням робота робиться набагато швидше і ефективніше. Інструмент досить поширений серед українських фермерів. Коштує він недорого і часто йде в комплекті з міні-тракторів.

Косарка

До мінітракторів можна підключати два види косарок: роторну і сегментну. Перша коштує недорого і складається з обертових ножів, закріплених шарнірами на рамі. Зазвичай конструкція комплектується двома роторами, але для більшої ширини захвату можна купити інструмент з трьома або чотирма пристроями. Не рекомендується застосовувати обладнання на нерівній поверхні, тому що може пошкодитися.

Сегментна косарка – складніша навішування, що складається з двох частин, що рухаються. Конструкція найбільше нагадує ножиці. Коштує таке обладнання дорожче, але може застосовуватися на будь-якій поверхні.

Якщо куплена агротехніка дешево обійшлася, не поскупилася на косарку - вона завжди знадобиться.

Сівалка

Сеятельное обладнання істотно прискорює посадку сільськогосподарських культур. За допомогою нього можна висівати насіння, злакові та овочі. Навішування складається з таких деталей:

  • Каркас для зчеплення навісу;
  • Ємність з посадковим матеріалом;
  • Пристрій подачі насіння;
  • Сошників і коліс, розрізають грунт;
  • Елементів, які заривають посаджені культури.

Плуга і колеса ділять грунт на грядки, потім насіння потрапляють в землю. Після цього пристрій засинає грядку. Дорожчі варіанти самі вирівнюють поверхню.

На ринку представлено безліч видів сівалок. Вони бувають пневматичними і механічними. Перші досить продуктивні і дозволяють вносити посівний матеріал з мінімальними втратами. Другі коштують дешево, але виконують роботу більш «брудно».

Залежно від типу матеріалу, косарки поділяються на універсальні і спеціальні. Серед останніх є інструменти для посадки зернових, овочевих, бавовняних, кукурудзяних та інших культур.

Якщо не знаєте де вигідно купити агротехніку в Україні та навісне обладнання, зверніть увагу на асортимент компанії Motokosmos. Вибирайте навішення, виходячи з технічних параметрів минитрактора. Не варто для малопотужної машини брати занадто важкі інструменти.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs