Ніякої передоплати!

Новинки в магазині! ОРІОН RD 244 і Файтер Т-20 RED

Новинки в магазині! ОРІОН RD 244 і Файтер Т-20 RED

Компанія Motokosmos в черговий раз поповнила асортимент цікавими новинками. На цей раз в магазині з'явився модернізований трактор українського виробництва. І не тільки.

Зустрічайте: мінітрактор ОРІОН RD 244 та мототрактор Файтер Т-20 RED. Обидві новинки відповідають всім вимогам до малогабаритної сільгосптехніки. Незважаючи на оновлення модельного ряду, виробники машин залишили старі цінники.

Щоб розібратися в особливостях двох нових тракторів, розглянемо новинки більш докладно.

Дизайн і начинка Orion RD 244

Перше, що кидається в очі при погляді на RD 244 - унікальний дизайн. Таких плавних, динамічних форм немає навіть у дорогих європейських тракторів. Виділимо кілька ключових деталей нового дизайну моделі.

  • Передні фари. Головна оптика минитрактора виглядає помітно й стильно. Вузькі фари трохи нахилені вниз і обрамлені хромованою смугою.
  • Нижні лінзи. Під оптикою розташовані дві круглі фари, які відповідають за ближнє і дальнє світло.
  • Оригінальний перед. Передня частина трактора нахилена вперед, що забезпечує класичний силует.
  • Капот. Бічні сторони капота оброблені пластиковою рамкою. Всередині неї укладений поворотник, а поруч знаходяться декоративні грати. Їх блискуча конструкція прикрашає трактор і дозволяє вентилювати робочі вузли.
  • Крила. Спереду встановлені високі підкрилки з бризковиками. Задні крила доповнені зручними ручками і металевими розширювачами.
  • Колеса. Мінітрактор укомплектований великими колесами. Їх розмір становить: 6.5 на 16 для передніх і 11.2 на 24 для задніх.

Orion RD 244 працює на базі трьохциліндрового 24-сильного двигуна KM 365 BT. Даний мотор вже став легендарним. Він встановлюється на більшість аналогічних машин. Його популярність обумовлена ​​простотою, надійністю і економічністю.

Повнопривідна модель оснащена двома гідронасосами. Один відповідає за роботу навісної системи, а другий за гідропідсилювач рульового управління. Колісна формула 4x4 і ГУР роблять мінітрактор прохідним і простим в управлінні.

Файтер Т-20 RED: малогабаритний помічник в господарстві

Новий мототрактор це - міцна конструкція з продуктивною двигуном. Попередні покоління техніки полюбилися українським фермерам. Нова модифікація пропонує оновлений дизайн, загорнутий в яскраво червону обгортку.

Технічні характеристики мототрактора залишилися на колишньому рівні. Перейдемо до докладного огляду.

  • Новий Файтер оснащений 20-стильним одноциліндровим двигуном з водяних охолодженням.
  • Регульована колія дозволяє налаштувати машину на точну роботу з певним типом міжрядь.
  • Блокування диференціала знижує ймовірність пробуксовки, і підвищує курсову стійкість.
  • Крім блокується диференціала, стійкість підвищують сільськогосподарські шини з глибоким протектором

 

Можливості нових тракторів

Якщо ставите питанням, який трактор краще для оранки, ми знайшли рішення. Обидві новинки гарні для цього. Вони можуть застосовуватися як в сільському господарстві, так і в комунальній сфері.

Трактори прекрасно взаємодіють з різною навішуванням. Для оперативної обробки грунту обладнайте компактний трактор грунтофрезою або бороною. Щоб швидко підстригти газон або заготовити на зиму сіно, підключайте косарку.

Для використання техніки в якості транспортера, купіть невеликий причіп. Незважаючи на малі габарити, міні- і мототрактора добре справляються з досить важкими вантажами.

Якщо не знаєте де вигідно купити агротехніку в Києві, Харкові та інших містах України, скористайтеся послугами магазину Мотокосмос. Ми пропонуємо вигідні ціни для ОРІОН RD 244 і Файтер Т-20 RED. Щоб замовити трактор, залиште замовлення на сайті. Менеджер передзвонить вам і відповість на всі питання.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs