Ніякої передоплати!

Як зрозуміти, що вам потрібен мінітрактор?

Як зрозуміти, що вам потрібен мінітрактор?

Розвиток приватних фермерських господарств веде до підвищення попиту на механізовану техніку. Сьогодні аграрії все частіше вважають за краще компактні трактори великим громіздким машинам.

У статті розберемо один з ключових питань від власника малої ферми, чи потрібен йому мінітрактор і якщо так, то в яких випадках?

Коли немає сенсу

Іноді без малолітражної техніки можна обійтися. Це пов'язано з фінансовими можливостями, розмірами ділянками і обсягом роботи. Деякі аграрії зазнають фінансових труднощів на початку свого бізнесу. У такому випадку рекомендується придивитися до недорогих мотоблоків. Вони не настільки ефективні, як трактора, але допоможуть швидко обробити маленький город.

Розмір вашого поля також має велике значення. Невеликі ділянки можна обробляти більш простими інструментами: мотоблок, мотокультиватор та інше обладнання, яке потребує фізичного зусилля від людини.

Мото- і мінітрактора створені для тривалої роботи. Великий спектр навісного обладнання дозволяє обробляти поле, сіяти, збирати врожай, удобрювати грунт, прибирати сміття, чистити сніг і навіть перевозити вантажі.

Базові завдання в сільському господарстві не вимагають участі тракторної техніки. Безумовно, вони скоротять час обробки грунту, але якщо можливості придбати малогабаритний трактор немає - не турбуйтеся. За допомогою простого мотоблока можна заробити грошей, а потім купити трактор і розвивати далі свою справу.

Коли необхідний

Він полегшує не тільки аграрний працю. Його успішно застосовують у комунальній сфері, промисловості та будівництві. Продуктивний мотор машини забезпечує чудову тягу, що дозволяє працювати з важкої навішуванням і застосовувати причіп. Деякі моделі маленьких тракторів легко перевозять півтонни.

Якщо ви володієте невеликим ділянкою і плануєте почати свою справу, то без минитрактора не обійтися. Маленький помічник відрізняється високою продуктивністю під час будь-яких робіт. Навесні він добре оре землю, влітку косить траву для заготівлі сіна, восени допомагає збирати урожай, а взимку прибирати сніг і дробити полій.

Модель слід вибирати за такими критеріями.

  • Розмір ділянки. Площа поля впливає на потужність. Наприклад, для 2-5 гектар вистачить 15-сильного трактора, а для 5-10 га рекомендується купувати моделі з більш 20 к.с.

  • Потужність. Потужність двигуна впливає також на обсяг робіт і кількість застосовуваної навішування. Малопотужна машина просто не буде працювати з важкими інструментами.

  • Тип грунту. Кожен аграрій повинен знати, яка у нього грунт. Грубий грунт вимагає потужного трактора. Якщо город кам'янистий, то місце водія повинно розташовуватися якомога вище. Інакше відскочив камінчики можуть травмувати водія.

Роблячи вибір на користь трактора не забувайте про технічне обслуговування. Краще купувати машину у офіційних дилерів. Тоді вам не потрібно буде шукати запчастини, а сервіс доступний в будь-який час.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs