Ніякої передоплати!

Як заробити за допомогою минитрактора?

Як заробити за допомогою минитрактора?

Мінітрактори відмінно підходять для ведення сільськогосподарського бізнесу. Вони мобільні, економічні та маневрені. Ваші послуги не тільки відіб'ють вартість техніки, а й дозволять отримати непоганий дохід. Отже, що можна запропонувати, маючи в наявності мінітрактор?

Перш, ніж почнемо розглядати способи заробітку за допомогою малогабаритного трактора, потрібно сказати кілька слів про підготовку. Незалежно від того, є у вас мінітрактор або ви тільки збираєтеся його придбати, вам потрібно перевірити його. Краще працювати на справній техніці, щоб не втратити час, гроші і клієнта. Також не забувайте про додаткове навісне обладнання.

Навішування істотно розширює можливості малогабаритного трактора. Наприклад, косарка дозволить доглядати за газоном, відвал допоможе прибрати сніг, а причіп перевозити зібраний урожай або сміття. Чим ширше ваш арсенал інструментів, тим більше послуг ви можете запропонувати.

Тепер повернемося до способів заробітку.

Оренда минитрактора

Мінітрактори можна здавати в оренду. Власникам невеликих ділянок вигідніше один або два рази на рік орендувати малолітражний трактор. Скористайтеся цим і запропонуйте більш доступну ціну, ніж у великих підприємств. Ви отримаєте постійних клієнтів і регулярний дохід.

Орендарями можуть бути ваші знайомі, ферми або комунальні підприємства.

Допомога знайомим за певну плату

Ви самі будете оператором своєї техніки. Запропонуйте сусідам або знайомим зорати город або постригти газон. Ви витратите кілька годин і здобудете гарну грошову винагороду.

При наявності потужної навішування, до ваших послуг можуть вдатися для:

  • риття траншей;
  • розчищення ділянки від снігу;
  • прибирання будівельного сміття і т.д.

Щоб розвинути це в повноцінний бізнес, можна дати оголошення і тоді список клієнтів виросте.

Власний бізнес

Власник мінітрактора має великі можливості. Докупивши потрібні інструменти, він може розвинути власний агробізнес. До того ж, якщо техніка часто простоює, можна збільшити навантаження, що призведе до хорошого доходу.

Мінітрактор - прекрасний сільськогосподарський інструмент, який підійде як для вирощування овочів, так і для догляду за квітами. Вкладення мінімальні, а прибуток хороша. Безумовно, на початку ви не зможете отримати великий дохід, але як тільки налагодите канали збуту, ваш бізнес піде в гору.

Транспортування вантажів і буксир машин

Сучасні мінітрактора - досить потужна техніка (20-40 к.с.). Це дозволяє перевозити їм важкі вантажі. Докупити до такої машини причіп і отримаєте відмінний транспортувальник. Він може вивозити, сміття, спиляні гілки, сіно і т.д.

Завдяки гарному тяговому потенціалу і прохідності, мінітрактор відмінно підходить для буксирування транспорту, який застряг в снігу або бруду.

Існує ще маса послуг, які ви можете надати, будучи власником минитрактора. Все залежить від вашої винахідливості і бажання.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs