Ніякої передоплати!

Бюджетний трактор Файтер Т16 R вже в продажу

Бюджетний трактор Файтер Т16 R вже в продажу

Асортимент універсальних тракторів за низькою ціною поповнився новим Файтер Т16 R. Новинка 2019 року продовжує лінійку популярної в минулому році машини від компанії Fighter. Незважаючи на недавню появу на українському ринку мототрактор викликав жвавий інтерес у фермерів.

Нова машина від китайського виробника розрахована на ділянку не більше 5 га. Вона була створена з урахуванням попереднього досвіду і побажань фермерів. Характеристики Файтер Т16 R роблять його ідеальним рішенням для ведення малого агробізнесу. Як і попередня модель серії, цей трактор поєднує просунуті характеристики і недорогу ціну.

Особливості нового Файтер Т16 R

Щоб детально розібратися в характеристиках, виділимо кілька аспектів, які зацікавили досвідчених аграріїв.

  • Конструкція. Рама новинки виготовлена ​​з товстого металу. Це підвищує безпеку оператора і забезпечує надійне кріплення всіх комплектуючих. Міцне шасі дозволяє досягти хорошої тяги.
  • Двигун. Трактор працює на одноциліндровому моторі фірмової розробки - XT-16. Мотор з 16 к.с. відрізняється підвищеним ресурсом. Водяна система охолодження забезпечує стабільну температуру під час роботи.
  • КПП. Коробка передач виготовлена ​​за класичною схемою - (3 + 1) x2. Трансмісія оснащена блокуванням диференціалу, що підвищує курсову стійкість і знижує пробуксовку. Це стане в нагоді при роботі з важкої навішуванням і транспортуванні вантажів.
  • Гальма. Барабанна гальмівна система з роздільними педалями відповідає за безпеку і значно скорочує радіус розвороту машини.
  • Гідравліка. Мототрактор оснащений одноконтурной гідравлічною системою з чотирма режимами роботи, включаючи плаваючий.

 

Мототрактор пересувається на досить великих колесах (передні 5-12 і задні 6,5-16). Вони забезпечують прохідність і хороше зчеплення зі складним грунтом. Шеврон малюнок на протекторі не дасть техніці забуксували на вологому грунті.

Файтер Т16 R оснащений комфортним сидінням з амортизацією і повноцінної освітлювальної системою, яка включає:

  • фари дальнього і ближнього світла;
  • повротнікі;
  • габарити;
  • додаткову фару на крилі.

Фари і дзеркала заднього виду дозволяють безпечно пересуватися по дорогах загального користування. Місце оператора містить приладову панель, яка показує температуру в радіаторі, тиск масла і заряд акумулятора. Крім того, трактор можна заводити за допомогою ключа або вручну Z-подібною ручкою.

Файтер легко переміщується і маневрує в обмеженому просторі: в саду між деревами, поблизу будівель, біля паркану, в теплиці і т.д. Його легкий вага дозволяє долати вибоїни і горби.

Щоб замовити модель залишайте заявку на сайті магазина Мотокосмос. Машину доставлять вам безкоштовно. Кожен товар ретельно перевіряється перед відправкою клієнту. Вся наша техніка продається з гарантією від виробника.

Для додаткових питань і професійної консультації зв'яжіться з менеджером по телефону.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs