Ніякої передоплати!

Надходження нових повнопривідних тракторів

Надходження нових повнопривідних тракторів

 

Оновлений Wuzheng

Техніка Wuzheng - потужні трактори з економічними двигунами і найдорожчі серед надійшли в продаж. У розділі цієї марки з'явилися оновлені моделі: TS 1404, TS 1204 і TS 504. Всі 3 трактора виконані у фірмовій червоною забарвленням.

Трактори Wuzheng мають повний привід і функціональну кабіну з оглядовістю 360 градусів. Дві старші моделі розраховані на великий рівень навантаження і об'ємну роботу. Їх мотори по 140 і 120 «конячок» дозволяє їм працювати робити досить великий обсяг роботи.

Третя, представлена ​​в магазині модель TS 504 має потужність 50 к.с. При своїй продуктивності, цей трактор відрізняється зручними габаритами.

Ці машини мають великий вантажопідйомністю і повним набором функцій для безперервної експлуатації протягом всього дня.

Оновлений Xingtai

Серед машин Xingtai з'явилася оновлена ​​версія моделі T-244 THT колісною формулою 4x4. Компактний міні-трактор має яскравий дизайн із закругленими крилами і капотом. Машина обладнана 24-сильним мотором з рідинним охолодженням і гідропідсилювачем керма.

Xingtai T-244 THT з повним приводом - це маневрений і функціональний трактор, який не обладнаний кабіною, але відрізняється простим керуванням. Як і до більшості моделей цього сімейства, до T-244 THT можна підключити безліч різної навішування, розширивши його функціонал. Повний привід забезпечує цій машині високу прохідність на місцевості зі складним рельєфом і м'яким грунтом.

Оновлений DW

У розділі повнопривідних DW з'явилися два нових трактори 404 DR І 404 AC. Обидва агрегати мають практично ідентичні характеристики і відрізняються лише в екстер'єрі. Друга модель відрізняється наявністю комфортної, опалювальної кабіни з максимальним склінням.

Трактори DW мають чотирициліндровий дизель з потужністю в 40 л.с. і водяним охолодженням. Поєднання мотора такої потужності, гідропідсилювача і повного приводу повзають техніці ефективно справлятися з будь-якими завданнями на ділянках в декілька гектар.

Щоб купити будь-яку повнопривідну новинку в магазині Motokosmos, оформите замовлення на сайті.

 

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs