Ніякої передоплати!

Обережно, підробки в мінітракторів!

Обережно, підробки в мінітракторів!

Більшість українських аграріїв економить на механізації господарства, набуваючи міні універсали з бюджетного сегменту. Вони вважають, що недорогу техніку просто безглуздо підробляти.

Проблеми починаються через деякий час або відразу по виїзді на ділянку. А придивись вони трохи уважніше до машини під час передпоказу, гроші залишилися б при них.

Отже, заради легкої наживи аферисти готові продати вам пустушку під виглядом хорошого товару. У сьогоднішньому матеріалі ми розповімо, як з першого погляду обчислити підробку.

Відрізнити фірму від дешевої копії реально

Через схожість базової комплектації, багато моделей китайських мототракторов дуже схожі між собою. Цим користуються недобросовісні виробники і продавці.

Останнім часом в країнах СНД часто продають підроблені Скаути, Forte, мототрактори Файтер і Булат. Тому в якості прикладу ми будемо використовувати ці бренди.

  1. На брендового машині є заводська гравірування з логотипом. Зазвичай він розташовується на крилах минитрактора. Іноді марка і серійний номер вказуються на спеціальній наклейці з металевим покриттям, як у випадку з Shifeng SF244C. Всі інші варіанти - вірна ознака контрафакту.
  2. Металева табличка з основними технічними характеристиками поміщається на зовнішній стороні двигуна і дублюється на захисному кожусі. Наклейка за оригінал не вважається.
  3. Мототрактори Garden Scout комплектуються тільки 4-х режимними Гідророзподільники, що фіксують навішення в плаваючому положенні. Без цієї опції ви не зможете працювати з більшістю навісних агрегатів.
  4. Коробка передач повинна містити механізм блокування диференціала. В іншому випадку, ви зітрете шини на поворотах.
  5. У заводських тракторах Скаут є запатентований підйомний редуктор із закритою подвійним ланцюгом, що передає обертання шестеренчатого ВВП на приводний навісне обладнання - косарку, чеснокосажатель і т. Д. Ланцюг, виведена назовні - грубе порушення техніки безпеки і явна «липа».
  6. Форма капота оригінальної мототехніки дозволяє без проблем навішувати фірмові фронтальні агрегати. У підроблених машинах це неможливо.
  7. Звертайте увагу на колії минитрактора. У заводській збірці вони регулюються в широкому діапазоні, виготовлені з якісного металу і можуть витримувати значні навантаження.
  8. Неякісна фарбування - ще одна ознака фальсифікату. На заводі компанії Гарден Скаут кузова проходять 3 етапу передпідготовки і покриваються фарбою прямо перед відправкою в пункт призначення. Деталі кріплення - болти, гайки і гвинти - НЕ фарбуються.

Не дайте шансу шахраям - купуйте трактора у надійного постачальника

Компанія «Мотокосмос» на ринку 10 років, але вже зарекомендувала себе як одна з кращих обслуговуючих організацій в Україні.

Ми пропонуємо:

  • Безкоштовні консультації по всіх видах сільгоспмашин;
  • Великий вибір різноманітної малогабаритної техніки та додаткового обладнання з гарантією від виробника;
  • Доставку протягом 24 годин без передоплат і комісій;
  • Кредитування на вигідних умовах.

Ми завжди раді допомогти, а тому спеціально для наших читачів зняли ролик про підробки мінітракторів і аферистів, які наживаються на них.

Наші бренди
  • © 2012—2024 Moto-Kosmos™ Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело..
  • Ми приймаємо    
Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs